Varer:01/23-01/30
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Festkjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Stropløs Knælængde Ærmeløs Strækbart Satin Festkjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Stropløs Knælængde Ærmeløs Strækbart Satin Festkjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:Stropløs
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Sikning, Pallietter, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Strækbart Satin,
Vist Farve:Sort, Guld (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/01/10 08:31:55
  Stephanie
  Jeg fik min mor hendes kjole til mit bryllup her. Hun så så ung og elegant ud i det, at hun ikke kunne tro det selv. Tak for at hjælpe mig med at opfylde min dag bedst.

   2019/11/06 03:45:42
  Carlene

   2018/01/26 08:47:10
  Anita
  Et eksempel på min fest, jeg ønskede en aftenklæde til en begivenhed. Jeg skrev alle specifikationerne for den størrelse jeg krævede og mailede kundesupport. Jeg var i frygt for de frustrationer, jeg havde hørt fra online-virksomheder. Jeg besluttede at give dette en trio og forventet god kjole. Mit design var det bedste, og jeg gik til min fest i at tilbringe dage med at sove komfortabelt i en ny aftenkjole. Jeg ville støtte velstanden til Bridesire og råde folk til at købe fra det.

   2018/01/24 07:23:54
  Hishia
  Hej jer, jeg vil gerne takke for dine pålidelige tjenester, når det kommer til at imødekomme dine kunders behov. Lige for nylig var jeg lidt forvirret på min high school graduation, hvor jeg ville finde den ideelle kjole, der passer til mine behov. Min kusine anbefalede, at jeg prøvede Bridesire, og det har været langt en af de bedste oplevelser i mit liv. Klæden blev skræddersyet til mine behov, og de var også støttende nok til at give mig rådgivningstjenester. Tak, gutter og jeg kommer snart tilbage til en brudekjole.

   2017/11/12 15:16:35
  Selem
  I lang tid har jeg ledt efter en online butik, der sætter mine behov først til ingen nytte. Jeg har imidlertid for nylig opdaget om Bridesire fra en ven, og jeg kan bevise, at jeg aldrig har følt behov for og plejet før. Det tog tydeligvis meget overbevisende fra min ven, men så snart jeg prøvede med min første ordre af en promkjole, blev jeg straks forelsket i denne online butik. Leveringen var hurtig, men også emballagen og prissætningen.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Stropløs Knælængde Ærmeløs Strækbart Satin Festkjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *