Varer:02/27-03/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Gallakjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Gallakjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:Stropløs
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Skærfer / Bånd, Blomst(er), Mønster / Print
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:As picture (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/01/26 02:43:34
  Gimabell
  Dato nætter er så vigtige for mig og hubsteren. Vi har været gift 7 år og vi går altid til en fancy middag en gang om måneden. Fancy middage har brug for fancy tøj, og det er præcis det, jeg fandt på Bridesire. Min kjole var så delikat designet og i min favorit farve-sort. Jeg vil rådgive alle, der køber for at gøre en størrelse op.

   2018/01/20 18:32:24
  Bianka
  Shopping til brude tøj og andre slags kjoler har aldrig været så nemt siden jeg opdagede Bridesire. Jeg kan huske den sidste aften kjole jeg bestilte. Wow! Jeg kan ikke synes at tage øje med det. Bridesire synes at forstå, hvad der er rigtigt for mig. Repræsentanterne der er meget høflige og forstående. Emballagen af deres produkter er fantastisk, og deres levering er meget hurtig. Hvad mere kan jeg bede om?

   2018/01/10 22:31:45
  isabel
  Min golly! Jeg forventede aldrig min 300 kan gå så langt! Først og fremmest havde jeg brug for en rigtig billig kjole til at gå med min brudekjole. Bryllupsklæren er en havfrue med flæser og røde toner, og jeg fik den fra en vens boutique for omkring 1000 euro. Nå, det var virkelig ret dyrt, men det var Wang-inspireret, så jeg synes det er okay. Den anden er fra Bridesire. En aline brudekjole med blonde accenter og røde buer. Jeg forventer ikke meget af, fordi det er billigt, men jeg kunne ikke tro på mine øjne, da jeg fik det. Billedet gør ikke nogen retfærdighed til den egentlige ting. Produktet er elegant og ser ud til at det også bærer tusind dollars. Mange af mine venner var ligesom, åh! Virkelig? Hvad?! Da jeg fortalte dem, at jeg fik kjole til kun 300 euro. Tak Bridesire. Du har reddet min dag.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Gallakjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *