Varer:02/15-02/22
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Gallakjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Gallakjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:Øse
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Kort Ærme
Forskønnelse:Flæs, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/23 02:32:50
  edelyn
  Takket være Bridesire har jeg den bedste hukommelse af mit bryllup. I lang tid havde min mand og jeg haft problemer med at finde den bedste online butik for at købe en brudekjole. Heldigvis har vi en know-it-all-ven, der foreslog, at vi skulle prøve Bridesire. Som det viste sig, var det det bedste forslag, hun nogensinde havde givet. Emballagen af brudekjole under levering var fantastisk, prisen var retfærdig og det var passende. Jeg endte med at have en blast for mit bryllup.

   2018/01/10 10:32:25
  Irina
  Jeg organiserede min bedste vens bryllup for to måneder siden, og jeg var også ansvarlig for brudepigerens kjoler. Uden meget tid til at løbe til stormagasinet, kiggede jeg online og så efter en brudesalong. Jeg tjekket ud denne hjemmeside først, fordi den har mange valg at tilbyde. Jeg kaldte dem to gange, gav dem størrelser og instruerede at levere det den følgende uge. Der var en forsinkelse på en dag, men det var okay, fordi pigerne var rigtig tilfredse med deres kjoler. Tak, Bridesire. Jeg vil bestemt bestille igen.

   2017/10/23 23:53:00
  Romy
  Jeg tror at bestille varer online er fremtidens bølge. Jeg ville bogstaveligt talt bestille alt, hvad jeg har brug for for livet online, og aldrig forlade huset til shopping. Det var derfor, da jeg opdagede Bridesire, var jeg begejstret. Jeg havde brug for min prom dress at være perfekt. Men jeg har bare ikke tid til at shoppe, fordi jeg er involveret i så mange efter skoleaktiviteter. Dette sted er fantastisk! Jeg så godt ud til prom og fik så mange komplimenter.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Gallakjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *