Varer:01/16-01/23
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Eksamen Kjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Kvadrat Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Kvadrat Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:Kvadrat
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Kort Ærme
Forskønnelse:Pallietter, Ruching, Sikning
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Perle Lyserød Lyserød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/15 04:23:06
  Natalja
  Bridesire er et af de websteder, der ikke går glip af i mine bogmærker. Fra første gang jeg gjorde forretninger med dem, blev jeg straks forelsket. For en kvinde, der elsker online shopping især for enhver form for kjole, er Bridesire stedet at besøge. Deres priser er lomme venlige, deres levering er rettidig og frem for alt, de er meget venlige for deres kunder. Dette minder mig om at jeg skal placere min aften kjole rækkefølge. Besøg dem i dag også og oplev den givende shoppingoplevelse.

   2018/01/21 03:59:49
  Siv
  Jeg forsøger normalt at undgå at bestille tøj til vigtige begivenheder online, fordi jeg aldrig får mit tøj til tiden og på nogen måde passer de næsten aldrig. Jeg havde mine tvivl, da jeg havde et uventet problem med min dyre prom dress og havde ingen anden mulighed end at bestille en billigere online, men min søster anbefalede Bridesire, og jeg gav det et skud på grund af situationen. Jeg var så imponeret over at finde ud af, at den brugerdefinerede dimensionering blev udført utrolig, og produktet kom i at se spektakulært ud og meget tidligere end jeg forventede det til! Jeg kan fortælle at de arbejder hårdt, så hver kunde er tilfreds. Samlet meget behageligt overrasket og tilfreds med min service.

   2017/10/23 01:13:12
  Jennifer
  Min mand gav mig en hot pink cocktail kjole under min fødselsdag. Det var den smukkeste kjole han nogensinde har givet mig, og jeg var temmelig forbløffet da han sagde, at han kun købte den for mindre end 400 euro fra dig. Det er virkelig imponerende, fordi det ikke så lidt billigt ud.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Kvadrat Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *