Varer:10/17-10/24
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Elastic Silk-like Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Elastic Silk-like Satin Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Pallietter, Sikning, Krystal-detaljer, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Elastic Silk-like Satin
Vist Farve:As picture (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/08 03:28:29
  Jörg
  Det var første gang jeg købte noget online, og jeg ville aldrig gå igennem den dårlige oplevelse, som nogle af mine venner havde gennemgået. Så efter at have fundet den brudekjole jeg havde meget brug for, besluttede jeg på Bridesire, da ingen anden butik havde en lignende indretning. Jeg var imponeret over ordet, da salgsrepræsentanterne var så tålmodige med mig og min brudekjole ankom i tiden, ligesom de havde lovet. Ligesom emballagen var kjole præcis, hvad jeg havde brug for, og havde alt, hvad jeg havde set online. Jeg vil meget anbefale Bridesire til en ven enhver dag.

   2017/11/18 23:41:49
  Carolin
  Efter mange mislykkede forsøg i forskellige online kjole butikker, kom min svigerinde over Bridesire og bestilte sin brudekjole fra dem, efter at have set deres smukke online præsentationer. Hun vurderede de fremragende og høflige kundeservice hos sælgere og var tilfreds med den opmærksomhed, de gav hende. Desuden gav hun også kropsmålinger og valgte kjole af hendes præferencer til en kundevenlig pris. Tjenestemændene var også meget præcise og hurtige i besvarelsen af hendes spørgsmål i detaljer. Ved levering var kjole meget forbløffende, og det så smukt ud som i billedet præsenteret. Næsten hver eneste dame på hendes bryllup kunne ikke undgå at tage et kig og snap af sin ekstraordinære kjole.

   2017/10/30 13:32:27
  Melanie
  Jeg søgte efter en aften kjole, som kunne tjene bedst under min fødselsdag på Laguna Beach. Under min søgning fandt jeg et e-handelsselskab, der hedder Bridesire, der tilbyder forskellige design af aftenkjoler. Jeg rullede de tilgængelige designs, og de så smukke ud. Jeg bestilte en kjole af min størrelse lys hvid farve. Klædet var at være løs og længe som min kropsstørrelse. Jeg sendte på forhånd og sendte nogle billeder af min kropsstørrelse. I leveringsdatoen modtog jeg en gudsklæret kjole, som jeg elskede. Jeg anbefaler til mine venner at bruge webstedet til bedre tilbud.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Elastic Silk-like Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *