Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Kappe/Kolonne Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Lange ærmer pynter, men ærmeløse muligheder er meget smigrende for en særlig aftenklubber. Denne fantastiske chiffonkjole kommer med en kæreste halsudskæring, naturlig talje, V-ryg og en gulvlængde kappe nederdel. Med tilføjelsen af flæser og gardiner vil denne aftenkjole være en glimrende inkludering i din fest og romantiske begivenheder.
Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Draperet
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Vandmelon (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/04/09 07:11:17
  Theresa
  Jeg elskede den indbyggede bh, der fulgte med denne kjole. Det fik mig til at føle mig selvsikker, mens jeg havde den på, da jeg ikke havde brug for at investere i en ny stroppeløs bh til at matche denne aftenkjole.

   2020/02/24 08:43:05
  Jo
  Jeg har henvist flere damer til din butik. De ender med at købe kvalitetskjoler fra dig. Dine priser er rimelige, og de har aldrig klaget. Jeg har hurtigt købt en kjole fra dig for et år siden, og det er misundelsen hos mange. Den måde, kjolen passer perfekt på, gør andre ivrige efter at vide, hvor jeg købte den. Tak for at have solgt aftenkjoler i top kvalitet.

   2019/08/30 15:25:30
  Tanja
  Jeg elskede den måleguide, du har på dit websted. Jeg havde ingen idé om, hvilken størrelse jeg skulle bestille. Tak for at du var så hjælpsom. Min adresse er den faktiske størrelse.

   2019/07/14 08:46:36
  Maria
  Jeg elsker at min kjole blev lavet til ordre. Shopping for en kjole kan være sådan en opgave, især når jeg skal tage den til en skrædder efter køb for at få det til at passe rigtigt. Størrelsen var lige på, og de havde endda en målevejledning lige på hjemmesiden. Jeg er meget tilfreds med dette køb!

   2019/05/17 11:32:47
  Daniela
  Min mor har været på hovedet for at få mig til at shoppe. Jeg foragter shopping. Jeg fandt et alternativ på grund af dette perfekte websted, der har bogstaveligt talt alt, hvad en pige kunne ønske! Fra brudekjoler til alle andre slags kjoler har den det hele!

   2019/05/03 06:04:20
  Marcia
  Jeg køber klassiske kjoler fra denne butik, og hvis du også er glad for klassikere, så er du ikke nødt til at gå andre steder - tillid mig til det! Endelig elsker min mor mit kjolevalg nu.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *