Varer:01/16-01/23
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Juvel Knælængde Kort Ærme Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Juvel Knælængde Kort Ærme Satin Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:Juvel
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Kort Ærme
Forskønnelse:
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Blå, Sort (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/14 10:56:19
  Andy
  Jeg har set nogle mennesker, der giver dig negative anmeldelser, men jeg vil gerne sige, at de ikke ønsker det bedste for dig, og hvis der sker noget deraf med det, skyldes det forkert kommunikation. Du er den bedste online butik for at købe fra. Jeg elsker min kjole så meget.

   2017/12/14 10:26:44
  beatriz
  Takket være denne e-handelsvirksomhed, da jeg fandt det forfærdeligt og forfærdeligt, da jeg bestilte kjole med en 41 tommer udbrud. Men de leverede en kjole med en 36 tommer udbrud. Jeg kontaktede dem senere og fik at vide at sende dem billeder, hvorefter jeg vil gå til en sømstress for ændring. De lovede også at refundere 15% af de samlede omkostninger eller lave en ny ordre til en nedsat pris på 25 procent. Hvilket andet online firma ville udvide denne generøsitet? Det viser, at virksomheden er ansvarlig for enhver fejl, de gør for deres virksomheder. Hold det op Bridesire.

   2017/12/02 22:55:42
  Irina
  Damer, dette er den bedste online butik for at shoppe til din middagskjole, promkjole og brudekjole. Hvis du har en travl skema, er alt hvad du behøver at gøre, fortælle dem farven på den kjole du vil have, og din størrelse og vente på dem, så du kan vælge en. Det gjorde jeg, og jeg fik den bedste kjole end forventet. Disse fyre skuffer aldrig. Min middagskjole så så smuk ud på mig, og min kæreste elskede det endnu mere. Lad ingen fraråde dig, at de ikke er ægte fyre, men hvis de oplevede det, er det måske fordi de aldrig bestod deres budskab så godt. Vet hvad du vil og kontakt dem med det samme, og jeg vedder på, at du vil nyde dit bryllup, aftensdag eller en begivenhed, du skulle deltage i den kjole. Til Bridesire jeg elskede, hvor bekymret dit team var, de fik mig til at føle mig afslappet.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Juvel Knælængde Kort Ærme Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *