Varer:01/16-01/23
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Festkjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Halterneck Knælængde Ærmeløs Satin Festkjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Halterneck Knælængde Ærmeløs Satin Festkjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:Halterneck
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Blonde, Perle Lyserød, Pallietter
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Lyserød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/04/07 23:54:07
  Teresa
  Jeg vil gerne takke hele Bridesire-teamet. Jeg bestilte denne kjole i gult, men ønskede, at den skulle være parret med en sort blonder i stedet for en gul blonder. Det viste sig smukt.

   2018/03/02 05:03:27
  Carmen
  Jeg havde helt sikkert min tvivl om Bridesire, men til min overraskelse kom du forbavsende. Tak til jer, jeg fandt min bedste aften dato kjole til dato. Ved ankomsten kunne jeg ikke tro på den rækkefølge, jeg havde lagt på en lyserød kjole, faktisk var min. Tidligere havde jeg problemer med at vælge en aftenklæde, der passer til min kropstype online. Ofte var forsendelserne ikke fungerede godt på mig. Jeg var nødt til at foretage flere ændringer for at gøre den perfekte pasform. Brug af dit websted er dog brugervenligt, hvilket gør det nemt at optimere en ideel kjole. Jeg kunne bare ikke stoppe med at forundre på min kjole. Faktisk stirrer jeg på lige nu.

   2017/12/30 11:13:45
  sonia
  Jeg troede ikke i en million år, at jeg ville købe min brudekjole online, men det var sket! Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med fysiske butikker, butikscheferne var uhøflige for mig og ønskede ikke at vise mig de kjoler, jeg ønskede, så jeg stoppede og begyndte at scouting online. Heldigvis fandt jeg den præcise blonderkjole jeg ønskede. Det er virkelig den smukkeste ting, og min hendes husbond elskede at se mig gå ned ad gangen med det.

   2017/11/03 15:01:41
  Fie Dalskov
  Tak, tak, tak. Ikke kun fandt jeg min fantastiske brudekjole på dit websted, men jeg fandt også min brudepige kjole. (De elskede dem!) Min mor og svigerinde fandt også deres outfits på Bridesire. Tak for at gøre bryllupshopping nemt og overkommeligt. Ærligt, dette er det eneste sted, jeg nogensinde vil besøge, når jeg leder efter noget formelt igen.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Halterneck Knælængde Ærmeløs Satin Festkjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *