Varer:09/12-09/19
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Krystal-detaljer
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Strækbart Satin
Vist Farve:As picture (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/26 07:59:07
  Funda
  Jeg er så glad for at jeg stødte på dit websted, mens du surfer på nettet for nogle brudepiger kjoler. Det kan være skræmmende at shoppe i et formelt slitageforretning. Brug af dit websted gjorde det sjovt og nemt at vælge kjoler til mine brudepiger. Faktisk ændrede vi det til et aftensfest. Hver brudepige bragte en skål med mad at dele og en tablet eller bærbar computer. Efter at have spist besøgte vi Bridesire fra komforten i min stue. Alle var tilfredse med de mange valgmuligheder og de beskedne priser. Jeg havde tidligere bestilt farveprøver fra dig. Jeg ønskede, at pigerne skulle vide, at kjolerne var lavet af kvalitetsmaterialer. Efter et par timer blev der truffet beslutninger, og der blev taget målinger for vores ordre. Det var så nemt og afslappet at kunne bestille kjoler direkte fra mit hjem.

   2018/02/04 02:01:07
  Janet
  Hvem siger kun designere kan skabe fantastiske kjoler??? !! Jeg har to brudepige kjoler fra Bridesire og alle er meget mere værdige end deres priser. Jeg fik en halter beaded LBD og en rød lang kjole til et brude bad parti. Begge kjoler er prissat under 300€, og de ligner værkerne Gucci og McCartney. De ser så godt ud, du kan ikke fortælle de er meget billige!

   2018/02/01 05:13:20
  Benedetta
  Til nogen derude søger prom, aften og brudekjoler blandt andre slags kjoler, jeg har noget for dig. Ingen online hjemmeside, der slår Bridesire. Ja, du hørte mig rigtigt og baserede på min egen personlige erfaring, du kan stole på mit ord. For to uger siden bestilte jeg en aftenklæde, der fulgte med en hytte til en pris, som jeg troede var en vittighed. Prisen var lav, at jeg troede, at de var ude for at bedrage mig. To dage senere var aftenklæden sammen med hatten ligesom jeg havde bestilt, i mine hænder. Hvad siger du om det?

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *