Varer:02/20-02/27
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Denne chiffonkjole er formtilpasset og har delikat overdækket lynlåslukning bagpå. Skede nederdel sidder lige over knæet, hvilket gør det til det perfekte valg til nat-outs og forretningsbegivenheder. Delikat flæse og ruching forskønner denne cocktailkjoles overdel, og den passende talje pryder dine smukke kurver.
Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Grå (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/04/06 10:19:28
  JOSE
  Jeg har aldrig haft en vellykket middag dato med min mand som jeg havde den anden dag takket være Bridesire. Jeg bestilte en rød sexet kjole to dage før middagens virkelige dag og ærligt, forventede jeg ikke, at kjole ville være der i tide. Dette skyldes sandsynligvis de erfaringer, jeg har haft med de tidligere netbutikker. Pointen er fra og med i dag vil jeg placere alle mine kjoler og relaterede produkter ordrer med Bridesire. Fortsæt det gode arbejde Bridesire.

   2018/03/16 17:33:53
  Marian
  Jeg elskede dine priser så meget. Kjolerne specielt brudekjoler er ikke så dyre som jeg troede de ville være. Jeg købte mig en, den passer så godt. Jeg har aldrig haft det vellykket at købe fra en online butik, men det var de bedste tjenester, jeg modtog. Jeg vil gerne opfordre alle damer til at købe fra jer.

   2018/03/10 04:07:40
  Morgan
  Hvilken smuk aftenkjole !!! Perfekt lavet og absolut den farve jeg ønskede; rød. Den aften lignede jeg en Barbie, jeg havde bestilt størrelse 36, der skulle laves med et let materiale. Sandheden er, at da jeg åbnede den pakke, forstyrrede jeg, fordi jeg troede, at der ville være en fejl, men gæt hvad? Det var af farve, materiale og størrelse jeg havde bestilt. Enhver, der har brug for en natkjole, bør besøge Bridesire, og jeg lover at de ikke kommer til at fortryde!

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *