Varer:02/27-03/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Sikning
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/16 12:05:10
  Doreen
  Brudekjolen ankom en uge senere end forventet, og jeg begyndte allerede at føle mig dårlig om det. Mit bryllup er i to uger, og jeg havde ikke råd til at se dårligt ud på min store dag, men kjole jeg fik er simpelthen fantastisk. Sjalet var forbløffende, blonder bodice var at dø for, og toget var absolut sødt! Også alle målinger er perfekte, og alle mine ønskede ændringer er også perfekt. Alt inklusive højden og kroppens målinger opnås. Selv længden af toget, som jeg specifikt ønskede, er færdig. Dette er tredje gang jeg bestilte en tilpasset kjole online, men det er det eneste firma, der gjorde min ordre perfekt. Jeg kunne ikke takke dig nok, Bridesire.

   2017/12/16 04:35:30
  Lea
  Jeg bliver aldrig træt med at handle på bridesire. Det har masser af smukke stykker på lomme venlige priser. Faktisk, da jeg købte en cocktailkjole fra dem for fem måneder siden, var jeg stadig i stand til at købe et par dangling øreringe og en pung til at gå med kjole! Fantastiske besparelser!

   2017/11/17 22:08:20
  adriana
  Hej! Jeg kom lige hjem fra en tre-dages bryllupsrejse i Singapore sammen med min mand, så jeg glemte at give en tilbagemelding om hvor heldig jeg er at vælge dig som skaberen af mine brudekjole. For at opdatere transaktionen bestilte jeg en havfrue brudekjole med sweep tog og halter hals fra dig for nogle måneder siden. På grund af dine produkters fantastiske rabatterede varer har jeg også to blomsterpige kjoler og to brudepige kjoler. Alle disse er aline skede og i lyserød tone. Jeg var i høj ånd, da jeg modtog varerne to måneder efter i meget god stand og i meget flot emballage. Da vi sad på kjole, var en af brudepigeens kjoler lidt løs på busten, men det er ikke noget at bekymre sig om, fordi det blev rettet med det samme. Mine samt retten til kjoler er 100% perfekte! Store montering, vidunderlige detaljer og gardiner og meget modigt design. En anden god nyhed er, at jeg kun betalte mindre end $ 1500 for alt. Er ikke så store besparelser?!

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *