Varer:02/27-03/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Blomst(er), Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:As picture (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/25 06:16:23
  Kathy
  Hej Bridesire, jeg vil bare gerne forlade en besked igen. Jeg er en modefreak. Jeg sørger for, at mit skab er fyldt med modige stykker, men jeg gik aldrig i stykker. Hvorfor? Fordi jeg har bridesire at takke for. ? Først og fremmest tak for altid at give mig fremragende stykker til meget, meget overkommelige priser. Jeg vil gerne have jer alle at vide, at jeg i de sidste to år allerede har købt mindst 8 kjoler fra dem, for det meste cocktail kjoler, fordi jeg elsker at feste, og alle disse kjoler er, tro det eller ej, priser under $ 80! Men de alle ligner designer kjoler prissat til $ 500 ovenfor. For mig er det altid en god dag, når jeg får min ordre fra bridesire. Lad det komme, bridesire.

   2018/02/13 17:35:35
  Anna
  Min kæreste spurgte mig, hvad mit fødselsdagsgave ønskes, og jeg fortalte hende, at jeg ville elske at have en ny kjole til min kommende 20 års fødselsdag. Jeg troede aldrig, han var seriøs, og jeg gav ham bare den farve og det design, som jeg ville have min kjole til at være. Da en mailmand ringede min dørklokke den anden dag, var jeg overrasket over at se en pakke fra bridesire og lo! Og se! En bedøvelse lyserød kort satin kjole udsmykket med paljetter på bodice og baglinjeområdet stod foran mig, da jeg åbnede den. Og hvad gjorde mig virkelig forbløffet er, at det passer mig perfekt! Så jeg ringede til min kæreste og fortalte ham om det. Han var også meget glad, og han fortalte mig, at bridesirepersonalet hjalp ham meget tålmodigt især på kjoleens design. Jeg vil bare sige tak til bridesire for at hjælpe min kæreste med at få den perfekte kjole til mig.

   2017/12/01 14:37:43
  JoAnn
  Jeg bestilte denne kjole, fordi min datter havde brug for det under hendes junior prom. Når ordren ankom, var kjole upåklagelig, og jeg kan anbefale Bridesire til alle, der har brug for en promkjole. Jeg vil helt sikkert gå tilbage til onlinebutikken næste gang jeg har brug for en lignende kjole. Som en person, der har en raffineret smag, blev jeg ikke skuffet over hvad jeg fik, kjole kiggede aldrig osteagtig eller billig. Jeg var også imponeret over, hvordan Bridesire leverede kjole i tide.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *