Varer:02/27-03/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Draperet, Krystal-detaljer, Sikning, Pallietter
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Lyserød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/28 20:25:25
  Shanta
  Min datter bliver gift i fire måneder og købt alle sine kjoler fra denne hjemmeside! Hendes brudekjole (og tiara), hendes brudepige kjole og endda en junior brudekjole til sin lille søster. Det eneste der var tilbage, var at finde en "Mor af bruden" tøj til mig. Jeg gør ikke meget online shopping, og jeg var lidt bekymret for at købe en kjole jeg ikke kunne røre ved, men når hun endelig fik mig her, kunne jeg ikke stoppe med at surfe! Jeg endte med at få en rigtig smuk, blød grå kjole, der vil smigre min figur og en sød matchende wrap. Det er ret nok til brylluppet, og det er noget, jeg vil kunne bære igen og igen. Så hvis du er en gammeldags mor som mig, giv Bridesire et forsøg, jeg planlægger at bruge dem igen!

   2018/02/13 07:59:14
  Jeannette
  OMG! Bridesire er bedst! Jeg vil gerne have en særlig kjole til at bære til en jubilæumsmiddag på en fancy restaurant. Jeg er sikker på, at min kæreste på to år vil bede mig om at gifte mig med ham !! Jeg er på et budget, men jeg fandt den perfekte aftenkjole på Bridesire. Det blev leveret i dag og OMG !! Det passer perfekt! Og farven er smuk og lys, materialet føles som silke! Jeg ved bare, at dette kommer til at være en nat, jeg vil altid huske! Tak for at gøre det specielt! Du rocker!

   2017/12/11 13:55:11
  Petra
  Jeg har planlagt og reddet til jubilæumsferien af en levetid til en smuk by, som jeg altid har ønsket at besøge med min mand i 10 år. Jeg vidste, at jeg havde brug for nogle flotte tøj, især nogle smukke kjoler, for at tage min tur til de sjove nætter ud på byen. Jeg bestilte en smuk aftenkjole fra Bridesire, der ankom hurtigere end forventet. Jeg kunne bruge størrelsesinformationen på hjemmesiden før bestilling og kjole passer perfekt. Vores tur var fantastisk og min aften kjole var perfekt til vores særlige middag dato. Denne kjole lavede vores nat en til at huske og det fik mig til at føle mig smuk.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *