1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 07/20/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:
Beskrivelser:

Denne klassiske og glamourøse aftenkjole vil imponere dig i det øjeblik du får fat i den på grund af sin utrolige kvalitet og design. Den har en en-skulder halsudskæring parret med ærmeløst design, der er super smuk og unik. En traditionel skedesilhouette nederdel tilføjer et sofistikeret og elegant touch til denne unikke gulvlængde kjole.
Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Draperet, Krystal-detaljer, Sikning, Pallietter
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:LyserødProdukt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2021/05/05 01:51:17
  Robin
  Du er en enestående onlinebutik til prom kjoler. Jeg har bestilt flere kjoler fra dit websted, og de er alle af højeste kvalitet. Sidste gang jeg bestilte fem stykker, ankom de alle til tiden og i god stand. Mange tak.

   2021/03/24 13:04:39
  Arianna
  Wedding dresses were giving me a headache when my wedding was approaching. I deiced to order from your store and you delivered fast. You stand out in offering top-quality dresses that meet the highest standards.

   2021/01/10 04:33:05
  rebekka
  Jeg kunne ikke være lykkeligere end dette. Kjolen er blød og lavet af elastisk og flatterende kvalitetsmateriale. Jeg vil bestemt købe min fornyelse af løftekjole fra jer. Tak fordi du gjorde min dag til en fantastisk dag.

   2018/03/28 20:25:25
  Shanta
  Min datter bliver gift i fire måneder og købt alle sine kjoler fra denne hjemmeside! Hendes brudekjole (og tiara), hendes brudepige kjole og endda en junior brudekjole til sin lille søster. Det eneste der var tilbage, var at finde en "Mor af bruden" tøj til mig. Jeg gør ikke meget online shopping, og jeg var lidt bekymret for at købe en kjole jeg ikke kunne røre ved, men når hun endelig fik mig her, kunne jeg ikke stoppe med at surfe! Jeg endte med at få en rigtig smuk, blød grå kjole, der vil smigre min figur og en sød matchende wrap. Det er ret nok til brylluppet, og det er noget, jeg vil kunne bære igen og igen. Så hvis du er en gammeldags mor som mig, giv Bridesire et forsøg, jeg planlægger at bruge dem igen!

   2018/02/13 07:59:14
  Jeannette
  OMG! Bridesire er bedst! Jeg vil gerne have en særlig kjole til at bære til en jubilæumsmiddag på en fancy restaurant. Jeg er sikker på, at min kæreste på to år vil bede mig om at gifte mig med ham !! Jeg er på et budget, men jeg fandt den perfekte aftenkjole på Bridesire. Det blev leveret i dag og OMG !! Det passer perfekt! Og farven er smuk og lys, materialet føles som silke! Jeg ved bare, at dette kommer til at være en nat, jeg vil altid huske! Tak for at gøre det specielt! Du rocker!

   2017/12/11 13:55:11
  Petra
  Jeg har planlagt og reddet til jubilæumsferien af en levetid til en smuk by, som jeg altid har ønsket at besøge med min mand i 10 år. Jeg vidste, at jeg havde brug for nogle flotte tøj, især nogle smukke kjoler, for at tage min tur til de sjove nætter ud på byen. Jeg bestilte en smuk aftenkjole fra Bridesire, der ankom hurtigere end forventet. Jeg kunne bruge størrelsesinformationen på hjemmesiden før bestilling og kjole passer perfekt. Vores tur var fantastisk og min aften kjole var perfekt til vores særlige middag dato. Denne kjole lavede vores nat en til at huske og det fik mig til at føle mig smuk.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole:

Hvis du har nogen anmeldelse på dette produkt til at dele med andre kunder, er du velkommen til at efterlade en kommentar.

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *