Varer:02/27-03/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Selskabskjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Selskabskjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching, Krystal Broche, Krystal floral pin, Splittet Front
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Påskelilje (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/14 03:35:49
  Wilma
  Jeg bestilte en prom kjole og faktisk var det langt fra det, jeg havde forventet. Kjole var Wow! Superkvalitet med meget elegant stil. Det var præcis den kjole, som billederne havde vist og de samme målinger, som jeg havde sendt dem. Kjole var smuk og passer perfekt. Jeg kan ikke sige hvor glad jeg var den aften, især på grund af de mange komplimenter, jeg modtog fra min hendes husbond, som havde taget mig til en dans. Kjole var så flot, at andre mennesker i festen ikke kunne modstå at kaste smukt blik på det. Andre damer kunne ikke modstå sit smukke design, da de senere gik op til mig for at spørge, hvor jeg havde købt kjole. Det var en spektakulær scene, som jeg ville værdsætte for evigt. Alle elskede kjole. Dette firma har også gode forsendelses- og kundeserviceydelser. Som min bryllups måned nærmer sig, kan jeg ikke vente med at bestille en bryllupskjole på Bridesire.

   2017/12/20 21:46:23
  Abdi
  Endelig er min ordre ankommet! Smuk kjole. Mange tak!

   2017/12/15 22:38:07
  Ilenia
  Jeg er en meget omhyggelig mamma på tre. Jeg sørger altid for at alt er perfekt, især når det kommer til mine døtre kjole, så jeg var bekymret syg, min ene af dem bestilte fra Bridesire. Jeg er ked af det, men jeg har aldrig rigtig hørt et onlinefirma ved navn Bridesire før. Jeg må sige, at det ikke er så populært som nogle online-firmaer derude, men jeg er meget imponeret over virksomheden. Jeg kaldte dem faktisk en dag efter at jeg lærte at min ældste datter betalte 1000 plus. Jeg fortalte dem, at der var en fejl, og at jeg var nødt til at få pengene tilbage, men repræsentanten var ret adamant. Hun sagde, at min datter allerede har bestilt ordren, og at de kun vil give refusion for forkert, dårligt og tabte ordrer. For at undgå at blive stresset, afbrød jeg opkaldet roligt og ventede på ankomsten af ordren. Jeg var chokeret, da vi fik dem. Der var som 3 smukke kjoler i tule nederdel med flotte farver. Hver kjole passer dem godt, og jeg var selv glad, da jeg hørte min ældste sige, at Bridesire faktisk perficerede de ændringer, hun ønskede for sin kjole. Beklædningerne så også langt dyrere ud end prisen på 300 plus. Puha! Så undskyld Bridesire for ikke at stole på dig. Jeg vil anbefale dig til min gals. Mange tak for at gøre et godt stykke arbejde.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Selskabskjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *