Varer:01/23-01/30
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching, Applikationer, Sikning, Pallietter
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Hunter (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/04/04 00:53:43
  Ginger
  Jeg vil gerne sige, at Bridesire gjorde et fænomenalt job med at hjælpe mig med at vælge den rigtige kjole til mig selv og mine brudepiger. Vi sætter pris på den høj kvalitet service og venlighed sælgerne der og det var sejt at se det store udvalg af brudekjoler og brudepiger kjole. Den 2017 brudekjoler featured på dit websted så fabelagtig! Det var svært at vælge imellem skønhedskjole med kæreste og sweep train style og Empire V-neck satin blonde kjole. Til sidst valgte jeg den skønne togstil på grund af dens elegante udseende. Jeg lod brudepigerne vælge deres egne kjoler, og sælgeren gav dem peger på at vælge de mest smigrende til deres figurer. Da jeg var nødt til at foretage ændringer, gjorde personalet det præcis, hvad jeg ønskede, og jeg var tilfreds med resultaterne. Samlet set vil jeg anbefale denne butik til nogen på udkig efter de bedste specielle anledninger kjoler.

   2018/02/23 12:02:16
  maikel
  Bridesire Jeg elsker den måde, du giver tjenester til dine kunder. Du gør alt som klienten fortæller dig. Jeg elskede hvordan du gør din emballage. Jeg købte en promkjole og emballagen var rigtig flot. Nogen kunne have troet, det var en meget dyr kjole. Jeg ville elske at shoppe flere ting fra dig. Så meget som din tilbagesendelsespolitik er meget streng, kan jeg ikke klage over noget andet, for efterhånden er returen sjældent, fordi du gør alt som din kunde fortæller dig, og hvis en fejl opstår, gav kunden de forkerte oplysninger. En anden ting jeg elsker om jer, er hvordan du har en bred vifte af produkter, og de er alle perfekte. En kunde kan nemt vælge hvilke suiter hendes bedste uden at skulle tage noget, fordi hun er tvunget til. Jeg bliver nødt til at shoppe med dig igen når som helst, min datter har brug for mere af din kjole.

   2017/11/30 02:32:35
  Moa
  Jeg har kun tre ord til den klare hvide brudekjole jeg fik fra dig en måned siden - det var fantastisk! Jeg vil helt sikkert bestille fra dig til fremtidige specielle lejligheder!

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Aftenkjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *