Varer:02/20-02/27
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Militærbold Kjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Chiffon Sweep/Brush kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Chiffon Sweep/Brush kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: Kappe/Kolonne
Halsudskæring: Stropløs, Spaghetti Snore
Hemline/Train: Sweep/Brush
Talje: Imperium
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Sikning, Draping, Plisseringer
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Chiffon
Vist Farve: Lavendel (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/03 02:50:32
  Linda
  For fem måneder siden checkede jeg ud på din hjemmeside, og jeg er glad for at jeg valgte dette sted. Jeg havde brug for en sort cocktailkjole til min organisations fundraiser, og jeg så en sektion på stedet bare for små sorte kjoler. Min favorit sorte kjole på dit websted var knælængde blonder chiffon kjole, men samlet købte jeg fem af dem, da de var på salg. Efter at jeg havde modtaget kjoler, prøvede jeg dem og de passer lige rigtigt. Kjolerne var lavet af de bedste stoffer og da jeg deltog i min fundraiser denne sidste weekend, gav alle mig komplimenter. Jeg er glad Bridesire er tilgængelig for dem der søger de bedste specielle anledninger kjoler. Jeg vil anbefale dette til dem, der har brug for formalwear til anstændige priser. Denne butik har et venligt og kyndigt personale, og kvaliteten er fantastisk.

   2018/02/23 03:23:47
  Silvia
  Bridesire gjorde et meget fantastisk arbejde for mig, når jeg lagde en ordre af en brudepige kjole. Siden jeg er ganske lille, har jeg altid haft frygt under bestilling af kjole online fra min tidligere bestilling, jeg har altid haft kjoler så store på mig. Da jeg bestilte denne kjole og modtog den, var kjole godt passende og så smuk på mig. Jeg var så glad for at modtage den. Kjolen gav det bedste udseende, jeg havde forventet på den særlige dag. Kjole ankom en dag tidligere. Tak Bridesire, du gav mig det bedste, jeg ikke kunne bede om mere.

   2017/11/14 20:01:33
  Regina
  De er helt bemærkelsesværdige! For det første fik jeg en vidunderlig kjole til en meget rimelig pris. Det er nok en af de bedste køb, jeg nogensinde har lavet i mit liv siden jeg startede online shopping. For det andet bestilte jeg fra et firma, der er limet til at gøre deres kunder glade. Nå, det er det, jeg føler og tænker, fordi den måde, min ordre blev håndteret på, var virkelig utroligt. Jeg vil fortsætte med at komme tilbage til mere, bridesire! Tak skal du have!

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Chiffon Sweep/Brush kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *