Varer:01/16-01/23
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Øse Gallakjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Øse Gallakjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: Kappe/Kolonne
Halsudskæring: Øse
Hemline/Train: Gulvlængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Sikning, Draping
Bagsidedetaljer:
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Chiffon
Vist Farve: Blushing Lyserød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/01/29 15:59:58
  Pia
  Jeg er helt tilfreds med niveauet for kvalitet og excellence i kundeservice, jeg modtog fra Bridesire. Hvis du leder efter en fremragende, troværdig online bryllupsbutik, der ikke kun sælger kjoler, men også tilbehør og sko, så kig ikke længere end Bridesire. Hvad der skete, var at jeg var i desperat behov for en rimeligt prissat brudekjole. Jeg skal være ærlig her, jeg er ikke en til at bruge en stor mængde på tøj, så brug for noget, der ville være stilfuldt, passer godt og være til en god pris. Efter at have lavet nogle online søgninger, fandt jeg Bridesire og kunne godt lide hvad jeg så. Webstedet er bygget for nemheds skyld. Du har nem adgang til kjoler efter stil, type, pris og størrelse. De sælger også specielle anledninger kjoler, mode kjoler, tilbehør og modtagelse favoriserer, åh og lad os ikke glemme skoene! Ved hjælp af deres raffinerede søgning fandt jeg præcis, hvad jeg havde brug for, en gulvlange satin brudekjole med 1/2 ærmer. Deres bestillingsproces er ret simpel, og deres repræsentanter er deres til at hjælpe dig, hvis du skal snakke lidt om din beslutning. Alt dette resulterede i en kjole med den perfekte pasform, og det ser helt underligt ud på mig! Meget glad og så begejstret for at få noget så smukt til en god pris !!

   2018/01/23 13:17:18
  angie
  Jeg er virkelig kurvet, hvilket gør det virkelig svært at finde kjoler til arbejde, der er passende og ser godt ud. En af mine kolleger har samme kropstype, men ser altid udestående ud. Jeg spurgte hende, hvor hun fik hendes tøj og hun instruerede mig til dit websted. Hvorfor spurgte jeg ikke hende før? Jeg elsker valget af kjoler. De passer perfekt og viser min figur uden at være upassende. Endelig et sted hvor jeg kan få kjoler, jeg har det godt i.

   2017/10/08 23:40:12
  conny
  Tiden løber hurtigt ud og min datter havde brug for en promkjole. Jeg havde tidligere været skuffet over nogle online-butikker, som jeg havde behandlet før, og jeg ville aldrig gøre en lignende fejl denne gang. Så selvom en ven anbefalede at jeg prøvede Bridesire, var jeg lidt tøvende først. Da jeg havde mindre muligheder, gik jeg videre og prøvede det. Til sidst modtog jeg den perfekte promkjole, der syntes at være præcis som det jeg havde set på butikken. Jeg ser frem til at købe en aften kjole fra dem helst snart.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Øse Gallakjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *