Varer:11/28-12/05
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. Kappe/ Column Taft Knælængde V-hals Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/ Column Taft Knælængde V-hals Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: Kappe/Kolonne
Halsudskæring: V-hals
Hemline/Train: Knælængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Drapping,Sash/Ribbon,Ruching
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Taft
Vist Farve: Sky Blå (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/22 21:15:06
  Petra
  Jeg er en pleje mor til teenage piger og en ting, som vi ikke får hjælp med er speciel anledning kjoler (som bliver dyrt, hurtigt). En af mine venner pegede mig på Bridesire, og jeg er så begejstret! Nu kan jeg få alle mine piger en smuk kjole, når de har brug for en (homecoming, prom, court warming, du hedder det) for meget mindre end vi ville gå til en personlig butik! Den positive side er ikke kun, at disse kjoler er overkommelige, ingen andre kommer til at bære "deres" kjole, og de kan få en farve og stil, der passer til deres personlighed! I betragtning af at de har brug for tre eller flere kjoler om året, har denne hjemmeside været en livs- og budgetbesparende pr. Pige! Mine ældste to kigger her og spiller med stilarter gør sig klar til næste år lol!

   2017/10/30 00:13:18
  Taina
  Sidste gang jeg forsøgte at bestille en kjole online var jeg meget utilfreds. Det var ikke kun alt for lille, men det blev gjort noget som billedet, og materialet var billigt. Et par venner af mine havde fortalt mig at prøve Bridesire, men jeg var skeptisk. Så så jeg en kjole en af mine venner havde købt (et lille sorte nummer), og jeg kunne ikke tro på mine øjne. Så jeg besluttede at give denne butik en chance, og jeg bestilte en kjole selv. Jeg kunne ikke have været lykkeligere! Det lignede billedet, materialet var blødt og elegant, og det passer perfekt! Fra nu af ved jeg hvor jeg køber mine kjoler! Jeg kan stadig ikke tro, jeg kan få smukke kjoler til så gode priser. 10/10 vil shoppe Bridesire igen!

   2017/10/04 18:12:54
  janet
  Når du tænker på online shopping for enten prom, aften eller brudekjole, tænker du på Bridesire. Dette er din one stop butik, hvor du får alt hvad du behøver for at klæde sig til den særlige begivenhed. Hvordan ved jeg det her? Jeg ved, fordi jeg er en langsigtet kunde hos butikken, og jeg ville ikke være en, hvis tjenesteydelserne var dårlige. Hvis du vil have dine produkter leveret hurtigt, spar penge og oplev et godt shopping eventyr, så er Bridesire stedet at handle.

Skriv en anmeldelse til Kappe/ Column Taft Knælængde V-hals Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *