Varer:01/23-01/30
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Kappe/ Column Gulvlængde V-hals Barsel Chiffon Over Elastic satin Bridesmaid/ Wedding Party Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/ Column Gulvlængde V-hals Barsel Chiffon Over Elastic satin Bridesmaid/ Wedding Party Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: Kappe/Kolonne
Halsudskæring: V-hals, Stropper
Hemline/Train: Gulvlængde
Talje: Imperium
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Draping
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Chiffon
Vist Farve: Ruby (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/01/22 03:59:27
  Nicola
  Sidste måned besøgte jeg Bridesire for at købe en kjole til en prisuddeling middag, og jeg var meget imponeret. Jeg er ikke modebevidst, og jeg har faktisk ikke ændret min stil om fem år. Jeg nævnte dette til sælgeren og hun hjalp mig med at vælge den rigtige kjole til min form og præference. Jeg havde taget billeder fra et blad med mig, så det hjalp mig også. Jeg kunne godt lide de mange stilarter og designs, der var til rådighed, og jeg valgte en off-the-shoulder red chiffon blonder kjole, som var forskellig fra hvad jeg normalt ville købe. En tur til Bridesire hjalp mig med at få min følelse af stil tilbage, og jeg er taknemmelig for det. Personalet var venligt og tøjet er af fremragende kvalitet. Bridesire tilbyder den hjælp du har brug for ved at vælge den rigtige kjole, og du kan ikke gå galt med denne butik. Jeg vil besøge denne butik igen i fremtiden.

   2018/01/17 17:46:30
  Dianora
  Jeg slog lige fra chatten med Bridesire kundeservice, og jeg ville bare lade alle vide, at jeg er så imponeret over, hvor hurtigt medarbejderen reagerede! Jeg hader det, når chats får mig til at vente på lange svar, derfor er jeg på chat for at starte med, jeg vil have hurtig information! Anyway svarede fyren, Chris, alle mine spørgsmål om, hvordan pakkerne skulle ankomme osv. Og sikkerhedskopierede alle hans svar med links, som jeg værdsatte. Han fortalte mig også, at min kjole ville være pakket med en polypose og papkasse for at beskytte den, hvilket var min største bekymring under forsendelsen. Jeg er undertiden ivrig efter at handle online, men jeg føler mig meget sikker på, at de vil klare min kjole op med stor kundeservice - hvilket får produktet til at føle mig endnu mere værdifuldt! Super glade for at shoppe og få alle mine bryllupsfest kjoler her !!! : D

   2017/12/12 18:10:09
  audrey
  Jeg ledte efter en promkjole til min datter den anden uge, da jeg kom til din hjemmeside. Jeg fandt en blå kort mini kjole med flæser på baglinjen. Den har søde hals og den rynkede læder er perfekt til at gå med sin skrøbelige, men kurvagtige fysik. Jeg ringede straks til Bridesire og fortalte dem, at jeg ville have den kjole. Personalet var alle begejstrede og tålmodige på telefonen, og jeg blev hurtigt limmet til hendes charmerende telefonfærdigheder. Ikke desto mindre gik ordren godt, og kjole ankom til den aftalte dato. Jeg må sige, at kjole ser meget fantastisk ud i virkeligheden frem for i billeder. Jeg viste kjole til min datter, og hun elskede flæserne samt kæresten halsen. Jeg købte også et nyt par sexet åbent toed højhælede sandaler for at gå med kjole. Du ved hvad??! Jeg har lyst til at være i mine teenageår igen og stirrer bare på min smukke datter i den fantastiske kjole.

Skriv en anmeldelse til Kappe/ Column Gulvlængde V-hals Barsel Chiffon Over Elastic satin Bridesmaid/ Wedding Party Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *