Varer:01/16-01/23
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. Kappe/ Column Chiffon Kort/ Mini Stropløs Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/ Column Chiffon Kort/ Mini Stropløs Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: Kappe/Kolonne
Halsudskæring: Stropløs
Hemline/Train: Kort/Mini
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Flæs, Side Draping, Ruching
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Chiffon
Vist Farve: Sølv (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/07/01 13:01:02
  Christine
  Jeg kan nok ikke forklare, hvor taknemmelig jeg er. Jeg bestilte for en størrelse 10 kjoler og du skuffede mig aldrig. Kjolen var op til opgaven.

   2019/05/24 06:15:56
  soraya
  Denne hjemmeside benytter en bred vifte til dig at vælge imellem. Jeg har købt alle slags kjoler fra dem, og jeg er meget imponeret over deres kvalitet og design. Deres priser er alle rimelige, og de sælger produkter af høj kvalitet.

   2018/04/03 07:14:39
  Susan
  Jeg ville bare sige mange tak for at hjælpe mig med at få min drømme cocktail kjole. Jeg var desperat på udkig efter en smuk, men meget trendy cocktailkjole til at gå med mine stilfulde hæle. Bestilling af en kjole fra Bridesire var ikke rigtig den første ting i mit sind, men da firmaet blev anbefalet af min kollega, forsøgte jeg at tjekke det ud. Jeg var ganske overvældet med de tusindvis af kjoler på stedet, men denne knælængde kæreste blå kjole med frynse detaljer på baglinjen var helt smuk. Det var den allerførste kjole, der fik mig, så jeg ringede til virksomheden med det samme. Jeg troede at placere en ordre med bridesire er tidskrævende, men det var ikke jeg talte til et personale ved navn Lucy, og hun var virkelig høflig og venlig. Jeg fortalte hende min ordre, og hun behandlede let alt uden noget ståhej. Jeg var ekstatisk, da kjole ankom. Jeg var endnu mere ekstatisk, da den passer mig meget godt. Tak så meget bridesire for at gøre min oplevelse med dig mindeværdig. Virksomheden er prisværdigt!

   2018/02/01 05:39:59
  Rita
  Jeg kan godt lide virksomheder med god kundeservice. Jeg finder mig ofte skræmt i butikker, når salgsrepræsentanten ikke synes at bryde sig om mig. Med Bridesire var de så høflige, da jeg måtte kontakte dem om nogle spørgsmål jeg havde. Jeg troede ikke, jeg ville, men jeg bestilte min brudekjole fra Bridesire. Det skyldtes deres venlighed med mine spørgsmål. De syntes som om de plejede meget om deres produkt. Og min kjole kunne ikke være kommet i bedre stand. Jeg er så begejstret for at bære den på min store dag.

   2018/01/20 18:28:40
  Björn
  For en uge siden bestilte jeg en grøn brudepige fra din butik, og da jeg modtog det var jeg tilfreds med det. Din hjemmeside var let at navigere, og jeg var også tilfreds med priserne. En anden stor ting ved din butik er den fremragende kundeservice. Jeg sendte en email om min ordre og spørgsmålet blev løst med det samme. Jeg kunne godt lide det varierede udvalg af brudepiger kjoler på din hjemmeside, og jeg købte næsten mere end en. Priserne var rimelige, og jeg så andre slags kjoler til andre lejligheder, der så vidunderligt ud. Min niece quinceanera kommer op og jeg anbefalede bare dit websted til min søster. Quinceanera kjoler på dit websted kiggede elegant og jeg anbefalede specifikke til min søster. Samlet set vil jeg anbefale dit websted til andre og tak for et godt udført arbejde.

Skriv en anmeldelse til Kappe/ Column Chiffon Kort/ Mini Stropløs Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *