1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Hvid
Hvis du har en dygtig personlighed, og alligevel vil du stadig være smuk under festen, så bør du overveje at bære en hvid klæde til lejligheden.
Visning 1 til 21 (af 21 produkter)

1  

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  

 Gå til 

Hvide kjoler: Den ekstra dosis af elegance og lyshed

I en garderobe mangler en kvinde en hvid aftenkjole. Og det er godt, for en hvid kjole er trods alt afslappet og elegant på samme tid og kan derfor bruges til forskellige lejligheder og fest.

Elegante kjoler i hvid: En rigtig blikfanger

Sandsynligvis den største fordel ved hvide kjoler er, at de giver en absolut wow-effekt til enhver lejlighed. Uanset om du er på fest eller fest: Hvid kjoler er altid det rigtige valg. Allerede i 1920'erne blev den hvide kjole lanceret af ingen andre end Coco Chanel og dermed til modeverdenen. Også Christian Dior, den verdensberømte designer, var en anerkendt fan af hvide kjoler. Siden da har beklædningsgenstanden hersket i modeverdenen og er nu tilgængelig i de mest blændende og varierede varianter. Farven hvid repræsenterer en meget spændende og populær farvevariant. Hvid anses generelt for uskyldens farve og udstråler straks sommer, forår, lys og delikatesse. Af denne grund udstråler hvide kjole straks deres bærere og glans, så nogle misundelige blikke garanteres. Selvfølgelig kan hvide kjoler ikke kun bæres på det røde tæppe, men også bæres til en romantisk middag, en afslappet fest med venner eller en anden begivenhed. Men én ting er garanteret: Med en hvid boldkjole er et vellykket udseende uundgåeligt.

Sådan kombineres hvide kjoler

Da farven hvid er dybest set en ekstremt enkel farve, tillader det en lang række kombinationer og tilbehør. Afhængigt af den lejlighed, hvorpå den hvide kjole skal bæres, tilbyder dette selvfølgelig forskellige tilbehør. Derudover har farven den store fordel, at selv om den sikrer et strålende udseende, men alligevel ikke for prangende eller påtrængende, men derimod virker velrenommeret. Hvis den hvide kjole i form af en blød kjole til en fest eller en begivenhed bliver brugt, kan smykkerne også lide at mislykkes i overensstemmelse hermed. For hvide kjoler er guldsmykker særdeles godt, da det tager kulden af den hvide nuance og beriger den med sin varme. Hvorvidt store øreringe, guldarmbånd eller sæt halskæder: Alt er muligt. Hvis den hvide kjole desuden er forsynet med paljetter eller andre dekorationer, skal tilbehøret tilpasse sig disse ornamenter. Ellers kan outfit hurtigt virke rastløs. Hvis det bliver koldere om aftenen, er chic blazers i nøgne eller rockende denim jakker de perfekte følgesvend til luftige kjoler i hvid. Selvfølgelig virker det trendy sort-hvide udseende altid. Her kombineres den hvide klæde med en sort jakke eller sort tilbehør. Det luftige og lette overordnede udseende forbliver, selvom skoens farve bliver så delikat som muligt. Ellers kan resultatet være for hårdt en pause, som har ringe harmonisk effekt.