Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler

Indel Efter

    Bryllupssteder

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 221 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345678910

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Bridesire har en rigtig dejlig samling af brudekjoler fra store mærker. Jeg var i stand til at få de valg, som jeg havde brug for for at kunne virkelig indsnævre det, jeg ønskede.

  Klient: Martina Lucia Dato:26-10-2017

 2. Kappe/Kolonne Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Mange tak, Bridesire! Du reddede mit liv! Jeg ville være død, hvis jeg ikke fandt den perfekte prom kjole. Takket være din samling af de mest stilfulde kjoler var jeg i stand til at finde en kjole, der fik mig til at ligne en engel. Jeg var showstopperen på arrangementet, og min dato kunne ikke stoppe med at stirre.

  Klient: Anki Dato:01-11-2017

 3. Balkjole Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Organza Kjole

  Jeg ønskede et sæt af matchende kjoler til mig og min søster til denne fest, vi var blevet inviteret til. Det var kort varsel, og vi måtte se fantastisk ud. Heldigvis blev Bridesire anbefalet til mig af en arbejdskollega, og jeg elskede tjenesterne plus kollektionen af ??kjoler.

  Klient: Jessica Dato:07-11-2017

 4. A-linje Chiffon Gulvlængde Kæreste Mother Of The Bride Kjole

  Jeg følte mig alvorligt som en prinsesse, mens jeg bar min Bridesire-brudekjole for første gang. På den virkelige dag følte jeg mig som en dronning! Tak for alt, Bridesire!

  Klient: Ahmed Dato:13-11-2017

 5. A-linje Chiffon Sweep/ Brush Train V-hals Aften kjole

  Når jeg først leder over Bridesire, havde jeg ingen idé om, hvad jeg kunne forvente. Efter lidt opmuntring fra venner, der også har brugt Bridesire, besluttede jeg at tage chancen og købte min brudekjole. Pakken ankom tidligere end forventet, og kjole selv var lige så smuk som jeg håbede. Det fik mig til at føle mig som en prinsesse.

  Klient: Trena Dato:19-11-2017

Dagens Bedste Tilbud