Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler

Indel Efter

    Bryllupssteder

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 1045 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Chiffon Sweep/ Brush Train V-hals Aften kjole

  Når jeg først leder over Bridesire, havde jeg ingen idé om, hvad jeg kunne forvente. Efter lidt opmuntring fra venner, der også har brugt Bridesire, besluttede jeg at tage chancen og købte min brudekjole. Pakken ankom tidligere end forventet, og kjole selv var lige så smuk som jeg håbede. Det fik mig til at føle mig som en prinsesse.

  Klient: Trena Dato:19-11-2017

 2. A-linje Spaghetti Snore Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg har faktisk aldrig købt en kjole online før, og jeg var virkelig bekymret for at få en brudekjole online. Jeg havde alle disse forfærdelige tanker om, hvad der kunne ske. Tak, Bridesire, for at få alt til at fungere.

  Klient: Kirsti Dato:25-11-2017

 3. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Det nærmede sig prom og jeg havde desperat brug for en smuk kjole. Jeg havde fortalt alle mine venner, at jeg havde den perfekte kjole hentet til prom, når jeg i virkeligheden ikke gjorde det. Min umiddelbare løsning købte online, og jeg gjorde det med Bridesire, fordi min mor normalt køber kjoler derfra. Min kjole var smuk og prom var fantastisk.

  Klient: mell Dato:01-12-2017

 4. A-linje En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Blonde Organza Kjole

  Min mand elsker mig absolut i min Bridesire kjole! Jeg forventede ikke meget, da jeg bestilte det, fordi jeg plejer at antage det værste. Dette er nu min nye favorit kjole, eller min eneste foretrukne kjole!

  Klient: Kamisha Dato:07-12-2017

 5. Kappe/Kolonne Halterneck Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Blonde Kjole

  At finde den rigtige plus-størrelse kjoler har altid været en udfordring. Det er først, indtil jeg ved et uheld snuble på Bridesire, at jeg var i stand til at få en legit hjemmeside, der lagde smukke designer og couture kjoler til min kropsstørrelse. Jeg forudser mig at bruge alle mine penge i butikken. Jeg vil være blækket, men i det mindste dræbe hele tiden.

  Klient: Scheyma Dato:13-12-2017

Dagens Bedste Tilbud

Gallakjoler

Når du om en vigtig begivenhed i dit sociale liv, uanset om et bryllup, en cocktail eller anden fest af lignende egenskaber, opstår det evige spørgsmål: "Skal jeg bære en kjole lang eller kort ferie" Uden tvivl, afgørelsen Det kan blive ekstremt kompliceret. Derfor, med det formål at hjælpe dig med at tage det, vil vi give dig en række gode råd.

Hvilke gallakjoler passer mig?

For at finde svaret på dette spørgsmål, skal du først se i spejlet. Dette skyldes primært den beslutning, du skal tage, afhængigt af de særlige kendetegn ved din krop og din figur, fordi, trods alt, hvad der er, er at få dig den mest og føler sig trygge.

På denne måde har lange gallakjoler tendens til at være bedre for lange og tynde kvinder, især hvis de er rør eller monteret. På den anden side kan korte gallakjoler bedre favorisere figuren hos dem, der har kortere statur og har en udpræget bryst og hofter. Under alle omstændigheder er der en anden faktor, som du skal tage højde for, som vi skal tale om lige nu.

Gallakjole lang eller kort?

Det afhænger af lejligheden. Og det er den begivenhed, du vil deltage i, bør også markere dit valg vedrørende cocktail kjoler, som du kan lide. For eksempel kan lang hjælpe dig skille sig ud for din elegance og eksklusivitet i et bryllup, men vil ikke passe i mere uformelle arrangementer, hvor etiketten ikke er påkrævet. Også en overdrevent kort man kan være for dristig afhængigt af hvilke lejligheder. Derfor skal du altid have kendetegn ved fejringen, når du vælger.

Flad sko eller højhæl til min gallakjole?

Et andet problem, der normalt bringer mange kvinder til hovedet. Og i mange tilfælde, står de over for den knibe, at høje hæle er mere elegant og bedre stilisere din figur tegninger, men disse vil være mere ubehageligt. Uden tvivl, det bedste råd, vi kan give, er, at, når det er muligt, skal du vælge en kile, der vil give en større grad af komfort under arrangementet og til gengæld vil bidrage til at øge dine ben og få mest muligt ud af jeg klæder.

Vær altid opmærksom på, at den maksimale, at "være smuk du skal lide" er helt falsk. Faktisk er der virkelig smukke og elegante sko, der passer perfekt til alle slags korte og lange festkjole. Selvom du foretrækker, har du altid mulighed for at transportere begge typer, og når du bliver træt af en, skal du tage de andre, selv om det ikke er det mest tilrådelige.

Jeg håber ked været nyttigt i at vide, hvordan man afgøre, hvilken slags cocktailkjoler, du vil forblive bedre og hvilken slags sko, du bør kombinere dem. Du vil se strålende ud på din næste sociale begivenhed!