1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
Visning 1 til 36 (af 1045 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Selv om jeg havde en brudekjole, kunne jeg aldrig lide det. Dette fik mig til at bestille en bestilling med Bridesire til en brugerdefineret kjole. Jeg må sige, at kjole kom en dag før end den aftalte. ved at prøve det havde de de korrekte målinger af min krop, idet jeg ikke behøvede at foretage nogen ændring på det. Zalalndo, bare ved at jeg er en af ??dine trofaste kunder, og vil aldrig købe fra andre steder.

  Klient: Franziska

 2. Kappe/Kolonne Chiffon og Satin Gulvlængde Kvadrat Mother Of The Bride Kjole With A Wrap

  Jeg anbefaler stærkt nogen, der har brug for en aftenklæde til at købe fra Bridesire. Jeg har personligt bestilt en med henblik på at teste kvaliteten og sammenligne den med andre hjemmesider. Leveringen blev udført i tide, kvaliteten var stor, og designet var simpelthen fantastisk! Aldrig nogensinde vil jeg skifte til et andet websted bortset fra Bridesire!

  Klient: Elmira

 3. A-linje Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Da jeg hørte, at min kæreste kom til weekenden, besluttede jeg mig at overraske ham ved at klæde sig elegant. Jeg gik online for at kigge efter det bedste sted, hvor jeg besluttede at bestille en aftenkjole fra Bridesire. Samlet set er jeg meget imponeret over den leverede kvalitetskjole, og jeg vil ikke tøve med at købe en anden fra dem i hjertet!

  Klient: Aysun

 4. A-linje Stropløs Sweep Train Ærmeløs Strækbart Satin Chiffon Kjole

  Min forlovede var på vej til at se mig i weekenden, så jeg var nødt til at se sexet ud. Spurgende hvilket websted var den bedste, min ven henviste mig til Bridesire. Jeg lagde min ordre og farven på aftenkjole jeg ønskede. Gode ??nyheder er at kjole ankom i tide, og stoffet var fantastisk. Min kæreste var mere end glad for at se mig sexet!

  Klient: Mari

 5. A-linje Kæreste Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg troede ikke engang, at jeg ville have en traditionel brudekjole, indtil jeg så nogle af de smukke kjoler, der var der på Bridesire. Så kunne jeg stort set ikke vente med at få en kjole som denne!

  Klient: Lucía Jimena

Dagens Bedste Tilbud

Gallakjoler

Når du om en vigtig begivenhed i dit sociale liv, uanset om et bryllup, en cocktail eller anden fest af lignende egenskaber, opstår det evige spørgsmål: "Skal jeg bære en gallakjole lang eller kort ferie" Uden tvivl, afgørelsen Det kan blive ekstremt kompliceret. Derfor, med det formål at hjælpe dig med at tage det, vil vi give dig en række gode råd.

Hvilke gallakjoler passer mig?

For at finde svaret på dette spørgsmål, skal du først se i spejlet. Dette skyldes primært den beslutning, du skal tage, afhængigt af de særlige kendetegn ved din krop og din figur, fordi, trods alt, hvad der er, er at få dig den mest og føler sig trygge.

På denne måde har lange gallakjoler tendens til at være bedre for lange og tynde kvinder, især hvis de er rør eller monteret. På den anden side kan korte gallakjoler bedre favorisere figuren hos dem, der har kortere statur og har en udpræget bryst og hofter. Under alle omstændigheder er der en anden faktor, som du skal tage højde for, som vi skal tale om lige nu.

Gallakjole lang eller kort?

Det afhænger af lejligheden. Og det er den begivenhed, du vil deltage i, bør også markere dit valg vedrørende cocktail kjoler, som du kan lide. For eksempel kan lang hjælpe dig skille sig ud for din elegance og eksklusivitet i et bryllup, men vil ikke passe i mere uformelle arrangementer, hvor etiketten ikke er påkrævet. Også en overdrevent kort man kan være for dristig afhængigt af hvilke lejligheder. Derfor skal du altid have kendetegn ved fejringen, når du vælger.

Flad sko eller højhæl til min gallakjole?

Et andet problem, der normalt bringer mange kvinder til hovedet. Og i mange tilfælde, står de over for den knibe, at høje hæle er mere elegant og bedre stilisere din figur tegninger, men disse vil være mere ubehageligt. Uden tvivl, det bedste råd, vi kan give, er, at, når det er muligt, skal du vælge en kile, der vil give en større grad af komfort under arrangementet og til gengæld vil bidrage til at øge dine ben og få mest muligt ud af jeg klæder.

Vær altid opmærksom på, at den maksimale, at "være smuk du skal lide" er helt falsk. Faktisk er der virkelig smukke og elegante sko, der passer perfekt til alle slags korte og lange festkjole. Selvom du foretrækker, har du altid mulighed for at transportere begge typer, og når du bliver træt af en, skal du tage de andre, selv om det ikke er det mest tilrådelige.

Jeg håber ked været nyttigt i at vide, hvordan man afgøre, hvilken slags cocktailkjoler, du vil forblive bedre og hvilken slags sko, du bør kombinere dem. Du vil se strålende ud på din næste sociale begivenhed!