Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler

Indel Efter

    Bryllupssteder

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 1045 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Spaghetti Snore Kort/Mini Ærmeløs Organza Kjole

  Jeg kom over Bridesire blot ved et uheld, da jeg var ved at gøre en generel søgning efter en brudekjole samt kjole til hele bryllupsfest. Jeg fandt din hjemmeside ret nemt at navigere, og alt, hvad jeg havde brug for var blot et klik væk. Stil og pris blev gjort bekvemme på din hjemmeside, som det var silhuet valg og andre stil valg. Jeg kunne hurtigt finde den perfekte kjole til mig selv og til det bedste pris punkt. Smukke og helt overkommelige. Jeg kontaktede hurtigt resten af ??mit bryllupsfest og fik dem til at kigge på dit websted, da jeg havde besluttet, at du var vejen at gå. Jeg udnyttede deres live chat og fandt deres repræsentant til at være mest nyttige, og det var faktisk dette niveau af kundeservice, der faktisk solgte mig. Lang historie kort, jeg bestilte mine kjoler, og må sige, at hele processen var en af ??perfektion, komfort og overkommelighed.

  Klient: Deidra Dato:26-09-2017

 2. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Langt Ærme Blonde Satin Kjole

  Jeg ved, at mange mennesker elsker at shoppe til deres brudekjoler, men det var faktisk den del af ceremonien, som jeg frygtede. Jeg var så bekymret for, hvad der ville ske med Bridesire. Jeg endte med at få den smukkeste kjole, jeg kunne have forestillet mig!

  Klient: letizia Dato:02-10-2017

 3. Kappe/Kolonne Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg var begejstret for at prøve Bridesire for første gang, fordi jeg hørte en masse gode ting om det. Jeg er glad for at sige, at dette er en tjeneste, der levede op til mine forventninger. Jeg fik den kjole, jeg ønskede, og jeg fik det meget hurtigere, end jeg havde forventet.

  Klient: Manuela Dato:08-10-2017

 4. A-linje Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg var bekymret for at finde noget på Bridesire, der passer mig ordentligt, da mine proportioner er lidt af, efter min mening alligevel. De ved virkelig, hvordan man laver kjoler, der får dig til at se godt ud!

  Klient: Emily Dato:14-10-2017

 5. A-linje Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Taft Kjole

  Hvor har Bridesire været hele mit liv? Jeg kunne få den perfekte aftenklæde i denne butik, og så fandt jeg min lille søster den perfekte promkjole hele dagen!

  Klient: Kimberlyn Dato:20-10-2017

Dagens Bedste Tilbud