Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Festkjoler
Visning 1 til 24 (af 109 produkter)

1  2345

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/ Column Taft Kort/ Mini V-hals brudepigekjole

  Min søster er den type person, der har svært ved at vælge. Det var derfor, da vi gik på indkøb for nogle kjoler, hun kunne bære på hendes mands arbejdsfunktioner, var det lidt af et mareridt. Hun kan ikke lide at prøve på en flok kjoler, og hun så intet i butikken, der fangede hendes øje. Så vi besluttede at tage sin vens anbefaling til at se online på Bridesire. Venen sagde hun bestiller meget derfra. Min søster så nogle kjoler hun kunne lide og processen var let.

  Klient: Eva-Maria Dato:21-09-2017

 2. Kappe/Kolonne Satin Knælængde Kæreste brudepigekjole

  Jeg hørte ikke engang om Bridesire indtil for nylig. Jeg spurgte min ven, hvor hun fik sin brudekjole, og hun nævnte 'Bridesire'. Jeg er virkelig glad for, at jeg spurgte hende! Dette er en af ??de bedste online-butikker, jeg nogensinde har set!

  Klient: Jenna Dato:06-10-2017

 3. A-linje Kæreste Knælængde Ærmeløs Chiffon Organza Kjole

  Jeg ville have den bedste prom kjole nogensinde, og jeg ville have, at det skulle få mig til at se længere ud. Min kæreste er en kæmpe! Jeg var i stand til at finde den perfekte kjole på Bridesire! Dette er virkelig butikken for mig.

  Klient: oksana Dato:21-10-2017

 4. A-linje Chiffon Knælængde En Skulder Cocktail Kjole

  Jeg ønskede at se perfekt ud til min brudekjole og havde ikke tid til at gå personligt til forskellige butikker på grund af en travl tidsplan. Heldigvis bad min assistent mig om at prøve Bridesire og det var simpelthen fantastisk. Jeg fik den perfekte kjole, og den blev leveret i tide, jeg er så taknemmelig for både min assistent og Bridesire.

  Klient: Sarah Dato:05-11-2017

 5. A-linje Satin Knælængde Halterneck brudepigekjole

  Bridesire har aftenkjoler, der er så forbløffende, at de rent faktisk tog vejret i starten. Jeg havde svært ved at beslutte på en! I hvert fald er jeg glad for, at jeg faktisk fandt denne side, hvilket ikke er så kendt i mit område.

  Klient: Thelia Dato:20-11-2017

Dagens Bedste Tilbud