Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Festkjoler
Visning 1 til 24 (af 511 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Ærmeløs Blonde Strækbart Satin Kjole

  At være et online firma, der beskæftiger sig med prom kjoler, brudekjoler og aftenkjoler, var dette mit perfekte sted at købe min datters brudekjole. Jeg havde brugt megen tid til at konsultere og kigge efter fagfolk i bryllupsprodukter, men Bridesire passede perfekt til min datters specifikationer, da jeg ønskede, at hun skulle have et stort bryllup.

  Klient: Annika Dato:10-09-2017

 2. Kappe/ Column Taft Kort/ Mini V-hals brudepigekjole

  Min søster er den type person, der har svært ved at vælge. Det var derfor, da vi gik på indkøb for nogle kjoler, hun kunne bære på hendes mands arbejdsfunktioner, var det lidt af et mareridt. Hun kan ikke lide at prøve på en flok kjoler, og hun så intet i butikken, der fangede hendes øje. Så vi besluttede at tage sin vens anbefaling til at se online på Bridesire. Venen sagde hun bestiller meget derfra. Min søster så nogle kjoler hun kunne lide og processen var let.

  Klient: Eva-Maria Dato:21-09-2017

 3. Kappe/Kolonne Satin Knælængde Kæreste brudepigekjole

  Jeg hørte ikke engang om Bridesire indtil for nylig. Jeg spurgte min ven, hvor hun fik sin brudekjole, og hun nævnte 'Bridesire'. Jeg er virkelig glad for, at jeg spurgte hende! Dette er en af ??de bedste online-butikker, jeg nogensinde har set!

  Klient: Jenna Dato:06-10-2017

 4. A-linje Kæreste Knælængde Ærmeløs Chiffon Organza Kjole

  Jeg ville have den bedste prom kjole nogensinde, og jeg ville have, at det skulle få mig til at se længere ud. Min kæreste er en kæmpe! Jeg var i stand til at finde den perfekte kjole på Bridesire! Dette er virkelig butikken for mig.

  Klient: oksana Dato:21-10-2017

 5. A-linje Chiffon Knælængde En Skulder Cocktail Kjole

  Jeg ønskede at se perfekt ud til min brudekjole og havde ikke tid til at gå personligt til forskellige butikker på grund af en travl tidsplan. Heldigvis bad min assistent mig om at prøve Bridesire og det var simpelthen fantastisk. Jeg fik den perfekte kjole, og den blev leveret i tide, jeg er så taknemmelig for både min assistent og Bridesire.

  Klient: Sarah Dato:05-11-2017

Dagens Bedste Tilbud