Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Festkjoler
Visning 1 til 24 (af 511 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Halterneck Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

  Min kæreste og jeg besluttede at elope, men jeg ønskede stadig en smuk, enkel kjole og jeg havde brug for det hurtigt! Tak, Bridesire for at få det til at ske. Repræsentanten jeg talte med var stor og virkelig syntes at bryde sig om min situation. Kjole ankom inden for en uge og passer som en handske. Jeg så og følte mig fabelagtig på min bryllupsdag. Tak!

  Klient: barbara Dato:19-08-2017

 2. A-linje Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg bestilte en prom kjole og faktisk var det langt fra det, jeg havde forventet. Kjole var Wow! Superkvalitet med meget elegant stil. Det var præcis den kjole, som billederne havde vist og de samme målinger, som jeg havde sendt dem. Kjole var smuk og passer perfekt. Jeg kan ikke sige hvor glad jeg var den aften, især på grund af de mange komplimenter, jeg modtog fra min hendes husbond, som havde taget mig til en dans. Kjole var så flot, at andre i festen ikke kunne modstå at kaste smukt blik på det. Andre damer kunne ikke modstå sit smukke design, da de senere gik op til mig for at spørge, hvor jeg havde købt kjole. Det var en spektakulær scene, som jeg ville værdsætte for evigt. Alle elskede kjole. Dette firma har også gode forsendelses- og kundeserviceydelser. Som min bryllups måned nærmer mig, kan jeg ikke vente med at bestille en bryllupskjole på Bridesire.

  Klient: Deborah Dato:30-08-2017

 3. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Ærmeløs Blonde Strækbart Satin Kjole

  At være et online firma, der beskæftiger sig med prom kjoler, brudekjoler og aftenkjoler, var dette mit perfekte sted at købe min datters brudekjole. Jeg havde brugt megen tid til at konsultere og kigge efter fagfolk i bryllupsprodukter, men Bridesire passede perfekt til min datters specifikationer, da jeg ønskede, at hun skulle have et stort bryllup.

  Klient: Annika Dato:10-09-2017

 4. Kappe/ Column Taft Kort/ Mini V-hals brudepigekjole

  Min søster er den type person, der har svært ved at vælge. Det var derfor, da vi gik på indkøb for nogle kjoler, hun kunne bære på hendes mands arbejdsfunktioner, var det lidt af et mareridt. Hun kan ikke lide at prøve på en flok kjoler, og hun så intet i butikken, der fangede hendes øje. Så vi besluttede at tage sin vens anbefaling til at se online på Bridesire. Venen sagde hun bestiller meget derfra. Min søster så nogle kjoler hun kunne lide og processen var let.

  Klient: Eva-Maria Dato:21-09-2017

 5. Kappe/Kolonne Satin Knælængde Kæreste brudepigekjole

  Jeg hørte ikke engang om Bridesire indtil for nylig. Jeg spurgte min ven, hvor hun fik sin brudekjole, og hun nævnte 'Bridesire'. Jeg er virkelig glad for, at jeg spurgte hende! Dette er en af ??de bedste online-butikker, jeg nogensinde har set!

  Klient: Jenna Dato:06-10-2017

Dagens Bedste Tilbud