1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Festkjoler
Visning 1 til 36 (af 511 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Satin Knælængde Halterneck brudepigekjole

  Bridesire har aftenkjoler, der er så forbløffende, at de rent faktisk tog vejret i starten. Jeg havde svært ved at beslutte på en! I hvert fald er jeg glad for, at jeg faktisk fandt denne side, hvilket ikke er så kendt i mit område.

  Klient: Thelia

 2. A-linje Side Draping Kæreste Kort/Mini Stropløs Satin brudepigekjole

  Jeg ville overraske min lille søster med en smuk promkjole. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte, før jeg snuble over Bridesire, da jeg søgte online. Jeg fandt en stor samling og plukket en til min søster, hun var så spændt, jeg har aldrig set min søster så glad.

  Klient: Sylvana

 3. Kappe/Kolonne Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Tre dage til bryllupsdagen blev jeg henvist af brudens pige til at placere en ordreformular Bridesire. Jeg gav dem mine målinger og holdt beder for et bedre resultat. Klækket kom faktisk en dag tidligere, og da jeg prøvede det, var målingerne okay, uden at der var behov for ændringer. Mange tak til Bridesire for det store håndværk og vil åbenlyst henvise nogen til at købe fra dig.

  Klient: christina

 4. Kappe/Kolonne Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Satin Organza Kjole

  Min mor nægter at bære pæne kjoler, så jeg troede, at jeg ville overraske hende med en kjole fra Bridesire. Nu vil hun faktisk se godt ud, når hun går ud!

  Klient: carla

 5. A-linje Chiffon Knælængde V-hals Cocktail Kjole

  Da forsendelsen af ??min prom kjole kom; som jeg havde bestilt fra Bridesire, var jeg ikke rundt. Min datter var den ene til stede og måtte ringe til mig for at fortælle mig, at det var en dejlig. Da jeg kom hjem, bekræftede jeg faktisk, at det var præcis det, jeg drømte om. Jeg kan ikke vente på weekenden at nå, så jeg kan bære den til festen.

  Klient: Giuseppina

Dagens Bedste Tilbud

Festkjoler

Festkjoler - et perfekt udseende til mange lejligheder

Festkjoler giver piger og kvinder følelsen af at være prinsesser. Lejligheden til at bære en aften, cocktail eller prom dress er varieret. Udover kugler, aftenmøder eller prisceremonier kan de selvfølgelig også blive brugt på cocktailpartiet eller i prom. De er tilgængelige i alle variationer, fra simple til pompøse. Og det matchende tilbehør gør udseendet perfekt.

Shopping festkjoler

Dybest set festkjoler tilbydes i mange tøjbutikker. Men der er også specielle butikker til aften slitage eller cocktail mode. Der er valg og tilbud større og mere forskelligartede. Derudover vil du finde professionel rådgivning i disse butikker, og nogle gange giver sælgerne også stylingstips. Ud over specialbutikker tilbyder brudebutikker ofte festkjoler eller gallakjoler i forskellige stilarter. Enhver, der ønsker en eksklusiv kjole kan selvfølgelig have deres drøm syet af en designer.

Shopping tips

I modsætning til andre beklædningsgenstande køber du ikke festkjoler eller endda aftenkjoler, der også kaldes store aftenkjoler, det ofte. Derfor bør du planlægge for køb meget tid. Fordi udvælgelsen er enorm, og forsøger på tøjet også kræver mere tid end med en sweater eller skjorte. Tross alt bør festkjole ikke kun se chic ud, men også være behagelig.

Af sikkerheds skyld skal du tage aftensko med dig. Til lange kjole spiller højden på hæle en vigtig rolle. Når alt kommer til alt, ønsker du ikke at rejse over din egen kjole. Desuden kan kjole let justeres til den korrekte længde, hvis den er for lang.

Cocktailkjoler er normalt ikke gulvlængde. Men også de skal prøves med de rigtige sko, fordi et meget anderledes indtryk er skabt, som når de festkjole sneakers eller støvler er slidt. Dette gælder også for prom kjoler.

Hvis du overvejer at bære en bh under din kjole, skal du medbringe en passende bh til at prøve. Så du kan se straks, om bh til kjole eller kjole passer til bh.

Og sidst men ikke mindst: Valg eller smagning er simpelthen sjovere med en shoppingguide.

Hot stilarter

Festkjoler spænder fra romantisk til elegant til sexet. Så lange kjoler behøver ikke nødvendigvis at være kedelige. Mange modeller har blonder, palæer eller mousserende sten som et blikfang. En corsage eller en stropløs kjole lægger vægt på décolleté, ligesom en V-hals. En korset ser perfekt ud med et bredt, vellykket nederdel.

Kjoler med åben ryg ser meget varmt ud. Men skal der dog dispenseres med en klassisk bh. Lacing på ryggen kan gøre nogle mænds hjerteslag hurtigere. Lange kjoler i stil med en havfrue udgør en sexet krop. Hvis du vil lægge vægt på dine ben, skal du vælge en kjole med en slids.

Med hensyn til farve er røde trenden for lange kjoler. Cocktailkjoler i blåt og grønt bliver en ægte iøjnefælde i kombination med mousserende sten.

Tilbehør

Når det kommer til tilbehør, jo mere luksuriøse kjole, jo enklere tilbehør skal være, så udseendet ikke ser overdrevet ud. Ud over sko er håndtasker og smykker blandt tilbehør til festkjoler.

Her skal sko og håndtaske være matchet med hinanden og på kjoleens farve. Brug ikke store håndtasker til festkjoler. De giver masser af plads, men passer aldrig i tøjet. Hvem ønsker ikke at opgive de mange små ting i håndtasken, giver den store taske i garderoben. Så du er forberedt på alle nødsituationer, og du behøver ikke at spænde koblingen.

For korte ærmer eller ærmerøs kjoler, bør armbånd, ikke armbåndsure, løfte dine hænder og håndled. På en halskæde bør dispenseres med højhalsede festkjoler. I modsætning hertil passer en længere halskæde perfekt til en V-hals. Store øreringe fremhæver nakke og décolleté, når håret er hævet.