1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Returneringer & Refunderinger
  4.  > 
  5. Retur og Refunderings politik

Retur og Refunderings politik

Før du returnerer varer til os, bedes du kontakte os for at få en returautorisation Kode.


Sørg for, at du forstår vores returpolitik, og sørg for, at alle kriterier er opfyldt, før du fysisk sender nogen varer tilbage til os.


Returnering for ombytning og refusion


Alle returneringer skal sendes inden for 10 dage efter, at forsendelsen er leveret. Vi accepterer kun kjoler i deres originale stand - ubrugte, uvaskede, uændrede og ubeskadigede - og skal have mærkerne intakte og stadig vedhæftet. Angiv venligst en detaljeret forklaring i returpakken.


1. Kvalitetsproblemer:


(1). Hvis vores personale finder, at varen er defekt som beskrevet, vil du modtage en refusion for købsprisen plus forsendelsesgebyrer.


(2). Hvis vi finder ud af, at varen ikke er defekt på nogen måde eller er blevet misbrugt, vil varen blive sendt tilbage til dig uden refusion.


2. Størrelsesfejl:


Vær opmærksom på, at på grund af arten af det nødvendige håndarbejde, kan den færdige kjole variere ca. 1" i begge retninger af specificerede mål.


(1). Alle kjoler er lavet eller kommer med marginer til at ændre og skræddersy, hvis det ønskes. Hvis kjolestørrelsen ikke ankom i specifikationen som den bestilte, kan kunden vælge at foretage ændringen hos en lokal skrædder, i hvilket tilfælde vi refunderer ændringsomkostningerne, så længe omkostningerne ikke overstiger kjolens oprindelige pris med 50%. Hvis ændringsomkostningerne overstiger kjolens oprindelige pris med 50 %, refunderer vi kun op til et beløb svarende til 50 % af kjolens oprindelige pris.


(2). Hvis kjolestørrelsen ikke ankom i specifikationen som den bestilte, leverer vi en ændringsservice til vores kunder gratis, som kan sende kjolen tilbage til os og få kjolen ændret inden for 5 arbejdsdage. I dette tilfælde er vi ansvarlige for alle forsendelsesomkostninger.


(3). Kunder kan også returnere en kjole, hvis den ikke er skræddersyet i henhold til de mål, kunden har angivet, og vil modtage en refusion for købsprisen plus forsendelse .


Men eventuelle fejl vedrørende størrelse/farve, der blev lavet under køb af vores produkter, vil ikke være berettiget til fuld refusion. I dette tilfælde kan vi tilbyde en størrelsesændringsservice til vores kunder gratis , hvor kunder kun betaler for forsendelsesgebyret. En kjoleændring foretages normalt inden for 5 arbejdsdage.


4. Kunden kan ikke lide kjolen:


Kunden kan også returnere kjolen, hvis hun af en eller anden grund ikke kan lide kjolen, hvis kjolen er bestilt med stardard størrelse. I dette tilfælde skal kunden sende kjolen tilbage, og vi vil refundere, så snart kjolen er modtaget. Der vil være 20 % af den oprindelige pris for genopfyldningsgebyr, og forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis kjolen er bestilt med tilpassede mål, kan kjolen ikke returneres for refusion, men vi kan stadig levere gratis ændrings-/udskiftningstjenester for sådanne ordrer.


Annullering af ordrer (før levering)


1. Alle kjolebestillinger, der annulleres inden for 72 timer efter købet, vil være berettiget til fuld refusion.


2. Alle kjolebestillinger, der annulleres efter 72 timer, vil være berettiget til en delvis refusion på 30 %.


Forsinkede produkter


Hvis din ordre af en eller anden grund ikke blev afsendt inden for den angivne tid og ankommer for sent, men ikke mere end 10 dage, vil du være berettiget til en komplet refusion plus forsendelse, hvis kjolen returneres. Hvis produktet er forsinket med mere end 10 dage, er kunderne berettiget til fuld refusion.