Hjemmeside >  Returneringer & Refunderinger >  Retur og Refunderings politik

Vidensbase

Retur og Refunderings politik

Før vi vender tilbage emner til os, bedes du kontakte os for at få et Return Authorization Code (RAC). Du kan også ringe til vores gratis nummer, hvor en af ​​vores kunde repræsentanter vil være glade for at hjælpe dig.

Sørg venligst for at du forstår vores politik for tilbagesendelse og sikre, at alle kriterier er opfyldt, før fysisk sender nogen produkter tilbage til os.

Vender tilbage til udskiftning og refusion

Alle returneringer skal sendes senest 10 dage efter forsendelsen bliver leveret. Vi accepterer kun kjoler i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret og ubeskadiget - og skal have tags intakt og stadig fastgjort. Giv venligst en detaljeret forklaring i pakken.

1. kvalitetsproblemer:

(1). Hvis vores medarbejdere finder, at varen er defekt, som beskrevet, vil du modtage en refusion for købesummen og shipping gebyrer.

(2). Hvis vi opdager, at varen ikke er defekt på nogen måde eller er blevet misbrugt, så merchandise vil blive sendt tilbage til dig med ingen restitution.

2. Størrelse fejl:

Vær opmærksom på, at på grund af arten af ​​håndarbejde er påkrævet, kan den færdige kjole variere ca 3 cm i begge retninger af bestemte målinger.

(1). Alle kjoler er lavet eller komme med marginer for at ændre og skræddersy hvis det ønskes. Hvis kjole størrelse ikke ankommer i specifikationen som en beordret, Kunden kan vælge at gøre ændringen på en lokal skrædder, i hvilket tilfælde vil vi refundere Ændringen omkostninger, så længe omkostningerne ikke overstiger den oprindelige pris på kjolen med 50%. Hvis ændringen omkostninger overstiger den oprindelige pris på kjolen med 50%, vil vi refundere kun op til det beløb, der svarer til 50% af kjolen oprindelige kostpris.

(2). Hvis kjole størrelse ikke ankommer i specifikationen som en bestilt, vi giver en ændring service for vores kunder gratis, hvem der kan sende tilbage kjolen til os og få kjolen ændret inden for 5 arbejdsdage. I dette tilfælde, vi er ansvarlige for alle forsendelsesomkostninger.

(3). Kunderne kan også returnere en kjole hvis det ikke var skræddersyet efter den målinger kunde leveres, og vil modtage en refusion for købsprisen plus forsendelse.

Dog vil eventuelle fejl om størrelse / farve, der blev foretaget i løbet køb af vores produkter er ikke berettiget til fuld tilbagebetaling. I dette tilfælde kan vi tilbyde en størrelse ændring service til vores kunder gratis, med kunder kun betaler for shipping gebyr. En kjole ændring sker normalt i 5 arbejdsdage.

4. Kunden kan ikke lide den kjole:

Kunden kan også returnere kjolen hvis hun ikke kan lide den kjole eller anden grund, hvis kjolen blev bestilt med standard størrelse. I dette tilfælde har kunden at sende kjolen tilbage, og vi vil gøre tilbagebetaling, så snart den kjole er modtaget. Der vil være en 20% af den oprindelige pris for udsætning gebyr og shipping cost er ikke refunderes. Hvis kjolen er bestilt med brugerdefinerede målinger, kan kjolen ikke returneres til tilbagebetaling, dog kan vi stadig tilbyde gratis ændring / afløsere for sådanne ordrer.

Annullering af ordrer (Før levering)

1. Alle kjole aflyst inden for 72 timer efter købet ordrer vil være berettiget til en fuld refusion.

2. Alle kjole annulleret efter 72 timer ordrer vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling på 30%.

Forfaldne Produkter

Hvis en eller anden grund blev ordren ikke sendes inden for det angivne tidspunkt og kommer for sent, men ikke med mere end 10 dage, vil du være berettiget til en fuldstændig tilbagebetaling plus forsendelse, hvis kjolen er returneret. Hvis produktet er overskredet med mere end 10 dage, kunder er berettiget til en fuld refusion.


What Do Our Customers Say?
"Got my dress and am very pleased with it. I received it in a reasonable amount of time and the quality of dress I got really surprised me.... "

Debbie


Mere Udtalelser