1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Forsendelse & Levering
  4.  > 
  5. Forsendelse Og Levering Skøn

Forsendelse Og Levering Skøn

Vores forsendelsesestimat er et skøn over, hvor lang tid det vil tage at forberede din varen til forsendelse og datoen den forlader vores butik. Vi beregner estimerede forsendelsesdatoer, når betalingen for en ordre er blevet bekræftet, og vi begynder at behandle ordren. Du vil se et forsendelsesestimat for din ordre i den betalingsbekræftelse, vi har sendt til dig via e-mail. Dette vil også blive vist på din Bridesire.com-konto, når din betaling er blevet bekræftet.


Forsendelsesgebyr starter fra $21,99 USD for standardordre og $32,99 USD for hasteordre.


Vi oplyser også de gennemsnitlige forsendelsestider for vores produkter, så du cirka kan beregne, hvornår dine varer når deres destination.


Hvordan beregnes forsendelsesestimater?


Vores forsendelsesestimater er baseret på, hvor hurtigt vi kan behandle og pakke varer til forsendelse – også kendt som “behandlingstid”. Behandlingstiden inkluderer valg af varer, kvalitetstjek og emballering.


For de gennemsnitlige behandlingstider for alle produktkategorier, se Anslåede leveringstider

 

Hvornår får jeg mine varer?


Du kan beregne din estimerede leveringstid ved at bruge den gennemsnitlige behandlingstid for dine produkter og den gennemsnitlige leveringstid for den forsendelsesmetode, du valgte til din ordre.


Hvis du f.eks. bestiller en vare, der kræver cirka 14 arbejdsdages behandlingstid, og vælger Hurtig forsendelse (som typisk kræver 3-5 dage), kan du beregne, at din ordre ankommer cirka 17. -19 dage efter din betaling er bekræftet.


For gennemsnitlige leveringstider for alle produktkategorier, se Anslåede leveringstider

 

Hvad hvis jeg vil have mine varer hurtigere?


Under kassen kan du vælge mellem forskellige forsendelseshastigheder og kan vælge alternativknappen ved siden af denne mulighed. Hvis du har brug for dine varer inden et bestemt tidspunkt, anbefaler vi, at du bestiller dine varer tidligt og vælger en forsendelsesmetode, der opfylder dine leveringskrav.


Se vores guide til forsendelsesmetoder for at få flere oplysninger.