1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
 6.  > 
 7. Kort
Korte kjoler til brudepiger er bedst effektive, når de bæres i udendørs bryllup begivenheder. Klippets kappe kan fuldt ud værdsættes sammen med de grønne omgivelser og den naturlige belysning.
Visning 1 til 36 (af 36 produkter)

1  

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  

 Gå til 

Kort kjoler: alle regler for ikke at lave fejl til dit bryllup

Blandt de mange organisatoriske beslutninger at gøre når organisere et bryllup, en af de største dilemmaer forbliver valget af de brudepiger til at bære deres egne under arrangementet. Valget af en enkelt model, der virker på alle brudepigerne, i virkeligheden, kan det blive til en rigtig virksomhed, især når dine venner har helt forskellige strukturer og fysiske egenskaber fra hinanden. Det første vigtige valg, som at fokusere er blandt de kjoler, klassiske, traditionelle, eller kortere, mere moderne og usædvanlige. Selv traditionelt lang kjoler bør følge den stil af bruden (og derfor være strengt lang), i de senere år er flere og flere begivenheder, hvor vi er vidner jo kortere valg, især når ægteskabet fejres i en uformel atmosfære og måske i løbet af dagen. Hvad skal reglerne følge for ikke at gå glip af dine brudepiger på deres store dag? Sikkert, hvis du vælger at fejre en aften bryllup, anbefales det at vælge korte kjoler: aftenen kræver en dresscode langt, strengt chik og meget elegant. Situationen er anderledes, hvis ceremonien vil finde sted i morgen, måske i en mindre formel mødested, hvor en kort kan være det bedste valg helt sikkert klæde. Chiffon brudepigekjoler, i dette tilfælde kunne være en gyldig mulighed. For at undgå fejl, altid huske at sørge for dine brudepiger er tryg handler inden du vælger: identificerer den mest passende model også tænke over, hvordan man vil tage på dine venner i din bryllupsdag. Du vil være stjernen i arrangementet, men det er vigtigt, at de også føler sig øverst i formularen!

Fladsko eller hæle: Hvad skal de matche, hvis dine brudepiger skal bære en kort kjole?

Selv om sko vælges, er det grundlæggende punkt at basere på, hvor du vil gå for at fejre dit bryllup. De høje sko, uden tvivl, vil være apt valg i de fleste tilfælde: elegante, klassiske, giver enhver kvinde et sofistikeret look og være med til at slanke silhuet. Der er tilfælde, dog hvor hælen kunne straffe din brudepiger giver dem mulighed for at føle sig akavet og ubehageligt for den samlede varighed af ceremonien. Vi henviser til ægteskaber fejret på stranden, eller på steder, hvor den overvejende del af arrangementet vil vi fejre i haven, på bløde enge, hvor tur i hælene kan være en mere end formidabel udfordring. Hvis du ønsker at forhindre, at dine venner lider bare for at se dig glad, så måske vælge en ændring af sko: foreslå høje hæle til kirken og derefter programændring med et par flade sandaler for partiet. På denne måde vil dine brudepiger være rolige og kan nyde festen med dig!