1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Strand/Strandbryllup
Kæmpe udvalg af kjoler strandvejen. Formentlig den største samling på internettet. Gennemse vores hjemmeside i dag for at finde din perfekte kjoler strandbryllup.
Visning 1 til 36 (af 117 produkter)

1  234

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  234

 Gå til 

Bryllup på stranden: Find den perfekte bryllupskjole

Luk knuden for livet romantisk på stranden: Dette er drømmen om mange par i kærlighed. Hvis denne drøm virkelig bliver rigtig, er der meget at overveje, når du vælger din kjole. Fordi sol, sand og vind har stor betydning for, hvad bruden føler sig god på sin store dag.

Kjoler med voluminøse nederdele og lange tows er ofte det første valg, når de søger den perfekte kjole. I kirken eller i parken kommer de uden tvivl ind i deres egen. Ikke desto mindre er de velegnede til et strandbrud, fordi ekspansive tøj er normalt for tung og besværlige for at kunne bevæge sig let i sandet.

I stedet skal du kigge efter kjoler lavet af lette og luftige stoffer, såsom chiffon eller silke. For eksempel kommer lange modeller i Empire eller Etui-stil til brug. Et flydende og spaltet nederdel kan give ekstra komfort under ceremonien. Lækre detaljer som skinnende perle, halterneck toppe eller krydsede bagstykker passer perfekt til den sommer-romantiske stemning på stranden og fuldender udseendet. Et elegant tørklæde eller stjal kan også være nyttigt for ikke at fryse i kølige vindstød.

Et alternativ er kortere brudekjoler i midi eller mini længde: de garanterer lethed og forhindrer også sand i beklædningsgenstande bliver et problem. Selv om de ser lidt mere afslappet ud end gulvlængde modeller, er de ikke mindre egnet til en festlig lejlighed - ideel til par, der ønsker en afslappet atmosfære for deres fest alligevel.

Trenden er også todelt brudekjolevarianter, som normalt består af et nederdel og en separat top. Hvis du vil, kan du vælge en afgrødesfri model, men også højhalsede varianter er mulige. Praktisk set er de to parter hovedsageligt fordi den lange nederdel efter den officielle ceremoni nemt kan erstattes med en kort - så den storslåede fejring er intet i vejen.

Ikke mindre vigtigt er valget af sko. Høje hæle og sand er ikke kompatible - risikoen for at blive fast i sandet med hælen og snuble er for stor. Men hvis du ikke ønsker at gøre uden et elegant par sko, til dine egne høje kiler eller flade sandaler. For dem der ikke kan bestemme, om de skal gå i barre sko eller barfodet foran alteret, er såkaldte barfods sandaler et fancy alternativ: disse er dekorerede ankler, der er pakket om tæer og ankler og så videre Sandaler - kun uden tunge.

Når du vælger en frisyre, bør bruderne være forsigtige med at stole på vejrbestandige kreationer: udførlige updos udgør en risiko for at blive offer for vinden. Du kan sætte accenter med blomster, smykker eller bånd i dit hår. Der er ingen begrænsninger for fantasien her.