Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler >  Lang
En lang brudepigekjole vil udvide elegance og klasse af brudens kjole såvel som bruden selv på til sine brudepiger.
Visning 1 til 24 (af 117 produkter)

1  2345

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  2345

 Gå til 

Lang brudepigekjoler

Brudepigekjoler - udstråle som en drøm

En kæreste bryllup er altid en speciel oplevelse. Romantik, en fest og parret er i forgrunden og ledsages af brudepiger og brudepiger hele tiden. Udover bruden med sin storslåede kjole, selvfølgelig inspirerer brudepigerne med deres tematiske brudepigekjoler.

brudepige kjole kælkelængde til den elegante chic

Udvalget af brudepige kjoler afhænger af en række kriterier, der skal overvejes. Særligt vigtigt er en stil, der passer til brudekjole, men ikke for stærk. Brudepigerne ønsker at støtte brudens outfit, ikke stjæle showet fra hende. I de seneste år blev kjole til brudepiger kortere og enklere, men kælkelængde kjoler er en ægte iøjnefaldende. Lange kjoler er meget velegnede til traditionelle bryllupper med en formel touch, da de ser mere elegante og klassiske gennem deres længde. Det bør indstilles til simple farver uden mange klokker og fløjter. Pastell nuancer er velkomne her og ikke distrahere fra bruden. Brudepige kjoler kort, men er normalt mere moderne og er ikke så meget for det typiske drømme bryllup. Lange kjoler til brudepigerne bør ikke vælges, hvis brudepigerne har forskellige størrelser. Små damer kan næsten synke ned i sådanne tøj og derfor bør indstilles til en mellemlang eller kort brudepigekjoler med varierende kropsstørrelser. Her er det især umagen værd, hvis ærespigen er høj og har en lang kjole. Hun kan skille sig lidt mere ud fra de andre brudepiger og vise at hun er brudens bedste ven. Kontrasten er meget effektiv og virker ikke ud af sted. Et andet punkt for at vælge en lang brudepige kjole er graviditeten hos en af damerne. Korte kjoler lægger meget vægt på babyens mave og længden af kjolerne kan distrahere fra dette. Afhængigt af sæsonen anbefales en længere version. Så i efteråret giver kjole med længde bedre, da brudepiger ikke er nådeløse udsat for den kolde vind. Dette er selvfølgelig kun delvist nødvendigt ved et bryllup i varmere områder. Et ekstra tilbehør er en stjal, som er farvetilpasset.

Hvilke sko skal bæres på lange brudepige kjoler?

Lang brudepige kjoler inspirerer gennem deres elegante form og feminin chic. Når man vælger skoene, skal man sørge for at tilpasse dem til kjole. Når dyre sko bæres af mærker som Louboutin, ønsker brudepigen stolt at præsentere dem. Hvis dette er tilfældet, skal kjole have et passende snit for at sætte benene og fødderne i scene. Hvis tøjet følger en ensartet stil, skal der lægges sko på sko uden hæl. Ballerinas eller pumper anbefales her og ser lige så feminine som de høje hæle.