1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Chiffon
Hvis du længes efter at have glamour og raffinement i en kjole, så er en chiffon kjole den rigtige slags kjole til dig.
Visning 1 til 36 (af 192 produkter)

1  23456

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  23456

 Gå til 

En chiffon kjoler sætter perfekt femininitet i rampelyset

Næppe noget stof er så godt til festlige aftenkjoler som chiffon. Disse kan bæres ved forskellige lejligheder og tilbyder et bredt udvalg af design og model vejledning. Uanset om kjoler lange eller har arbejdet som en cocktail kjole, lavet af chiffon sætte kvindelighed af sin bærer perfekt.

Chiffon er et populært materiale til aften og brudeklæde

Chiffon er et lidt skinnende og krøllet stof med fine langsgående riller. Materialet består af stærkt snoet garn, hvor rotationsretningen ændres igen og igen. Normalt er det meget tynde stof lavet af silke eller syntetiske fibre som polyester. Den er gennemsigtig og meget lys, hvilket gør det dejligt at bære. En kjole lavet af dette materiale føles meget godt på huden og sætter kvindelighed ikke kun visuelt i rampelyset, men også med hver bevægelse. Er lavet af dette materiale kjoler kort, er for det meste af høj kvalitet cocktail kjoler tale. Designet er forskelligt og efterlader lidt at ønske til boldprinsesser. Hvad enten de arbejder som en bustier eller med en udskæring, som holdes V-formet, eller høj hals med lille krave, vil en festlig tøj chiffon altid lever op til sit krav til femininitet.

En chiffonkjole - en musthave klassiker til hver kvinde

Chiffon er et fransk udtryk, der betyder gennemsigtigt stof. Med det er alt allerede blevet sagt, fordi den sofistikerede behandling af materialet i en smuk boldkjole gør hver kvinde til en balldronning. De dress knus kvindelige figur, uanset om den bruges som et skift kjole med overskirt eller som en model med en bred svingende skørt og monteret overdelen. For så vidt angår farven er især efterspurgte og pastell nuancer efterspurgt. Disse toner understreger filigree-personligheden hos kjolebæreren og kan kombineres perfekt. Hudfarvede pumper eller lette sandaler, der optager farven på aftenklæden, anbefales. Hvis du vil have det køligere, kombiner en kort chiffon kjole med en top, så en jakke lavet af jeans eller læder. Dette skaber en vidunderlig kontrast, der gør hele udseendet meget afslappet. Kombinationen med forskellige sko ændrer også udtrykket af dette unikke kvindelige beklædningsgenstand til særlige lejligheder. Mens høje hæle ser meget klassiske ud, med røde støvler eller kiler kan et afslappet overordnet indtryk skabes.

Delikate smykker bringer udseendet til perfektion

De, der vælger en kjole af chiffon, der kan enten hente den enkle klassiske i tilbehøret eller begå reelle uoverensstemmelser. Enkle kæder af sølv eller sarte ørependler understreger det udseende, som materialet skaber. Hvem det mere prangende og trendy specielt godt lide, der får adgang kvalitet Perlschmuckstücken så lange perlekæder med høj kvalitet spænde og lille Perlohrsteckern. Når det kommer til håndtasker, anbefales kvinder i sådanne tøj bedst med en kobling.