1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
 6.  > 
 7. Chiffon
Kjoler chiffon er lavet med den dansende ide i tankerne. De er omkostningseffektive, lette og giver din krop mulighed for at holde luften gennem hele prom.
Visning 1 til 36 (af 335 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345678910

 Gå til 

Chiffon kjoler: Sexet, Delikat og Sensuelt

Chiffon er blevet et veritabelt trendmateriale, som igen og igen bruges på catwalks rundt om i verden. Chiffon er præget af, at den ser meget feminin og elegant ud. Af denne grund er materialet ideelt til sensuelle, luftige og gossamer kuglebukser. Uanset om du er i den klassiske A-line cut eller i en festlig cocktail silhuet: Balletrokene lavet af chiffon skaber øjeblikkeligt en luftig følelse og virkelig smager hver figur perfekt.

Sexy gallakjoler: Chiffon til den ekstra dosis af elegance og lyshed

Chiffon kjoler kan gøre en hel del, da de ikke kun er de perfekte ledsagere til en business frokost, men også til et rødt tæppe udseende eller en særlig fest aften. Kuglejakkerne er derfor meget alsidige og selvfølgelig tilgængelige i forskellige farver og snit. De skinner i en række trendy farver, men kan også give i enkle farver til den absolutte wow-effekt. Især er de enklere kjolebukser lavet af chiffon desuden yderligere forsynet med stilfulde detaljer. En cape cape, flounces eller en overdådig maxi længde er blot et par eksempler. Af denne grund tillader kjole af chiffon ikke noget at ønske og har helt ret til de mest populære kuglebukser nogensinde.

Chiffonkugle er den rigtige kombination

Det samme gælder for kjole i chiffon: For et vellykket udseende skal ikke alene kjole være rigtig, men også styling og matchende tilbehør. En vidunderlig lys og luftig forbindelse er chiffon i kombination med Camisole. Disse er spaghettibånd, der i øjeblikket oplever comeback af sæsonen. Således overgår denne stilfulde kombination hvert forårssyn. Chattering Chiffon Camisole kjoler er ikke kun et absolut must-have, men kan nemt bruges som prom kjoler til særlige lejligheder. Også sorbet nuancer fungerer perfekt med kuglejakker lavet af chiffon. Om et feminint slik steg, en blid babyblå eller en delikat limegrøn: Pastelpaletten er helt på deres bekostning. Delikate toner giver hver kuglens kjole af chiffon et let og legende finger. Hvis du vil slå din kugle i en elegant cocktailkjole, skal du prøve en kappe. Kaster i den trendy cape form er endelig absolut trendy. Selvfølgelig skal kjole af chiffon ikke altid være monokrom, fordi blomstermønstre, geometriske gadgets eller fine polkadotter fungerer godt i kombination med chiffon. Med hensyn til mangfoldigheden af mønstre forbliver intet ønske uopfyldt. Ballkjole kan selvfølgelig også kombineres med flounces, da de giver kjole den ekstra dosis af lethed og bevægelse. Dette gør kjole straks til en iøjnefaldende og ser ekstremt feminin ud. Hvis du vælger en simpel kjole af chiffon, kan du slukke for damp i form af sko og tilbehør, fordi tilbehørene kan være iøjnefaldende. Hvis bolden kjole lavet af chiffon på den anden side allerede har et mønster, bør smykkerne i hvert fald være diskret.