Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler
Visning 1 til 24 (af 106 produkter)

1  2345

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Satin Te-længde Øse brudepigekjole

  Jeg havde helt sikkert min tvivl om Bridesire, men til min overraskelse kom du forbavsende. Tak til jer, jeg fandt min bedste aften dato kjole til dato. Ved ankomsten kunne jeg ikke tro på den rækkefølge, jeg havde lagt på en lyserød kjole, faktisk var min. Tidligere havde jeg problemer med at vælge en aftenklæde, der passer til min kropstype online. Ofte var forsendelserne ikke fungeret godt på mig. Jeg var nødt til at foretage flere ændringer for at gøre den perfekte pasform. Brug af dit websted er dog brugervenligt, hvilket gør det nemt at optimere en ideel kjole. Jeg kunne bare ikke stoppe med at forundre på min kjole. Faktisk stirrer jeg på lige nu.

  Klient: maureen Dato:26-09-2017

 2. A-linje Knælængde Chiffon Nemt-af-skulderen Cocktail Kjole

  Planlægning for mit bryllup var måske mit mest stressende øjeblik i livet. Det var svært at jonglere mellem arbejde, forpligtelser og et stramt budget. Ved henvisning fra en ven tog jeg en stor gamble på en rigtig sød brudekjole. Gæt hvad? De leverede min kjole til tiden og til min forbløffelse var kvaliteten mere end forventet. Jeg havde en god kundeoplevelse med hurtig support feedback til mine pestering spørgsmål. Min brudekjole slog folkemængden og tilføjede en ekstra gnistre til vores yndefulde dag. Vi er evigt taknemmelige. Jeg kan bare ikke vente med at prøve dine fremtidige produkt lineup kjoler

  Klient: leanne Dato:01-10-2017

 3. Kappe/Kolonne Spaghetti Snore Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg vil ikke tøve med at foretage efterfølgende køb fra Bridesire og anbefale det til dem, der ønsker at købe deres kjoler på grund af deres kvalitetsprodukter. For at tilføje dette er Bridesires produktpriser relativt lave sammenlignet med andre butikker, der beskæftiger sig med samme produktlinje. Godt arbejde!!

  Klient: Janina Dato:06-10-2017

 4. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Min kusine foreslog, at jeg ser på denne hjemmeside til min datters promkjole. Jeg var lidt bekymret for at bestille e-handel, men Bridesire var et vidunderligt valg. Min datter har faktisk valgt noget, som vi begge kunne være enige om. Alt ankom til tiden og i perfekt stand. Jeg vil anbefale Bridesire til alle, der har brug for en aften kjole. Kundeservicen er, at jeg talte med, gik ud over at hjælpe.

  Klient: Sergio Dato:11-10-2017

 5. A-linje Chiffon En Skulder Knælængde Ærmeløs Bridesmaid/ Kjole til Brudens Mor

  Jeg anerkender arbejdet i Bridesire e-commerce Company for at tilbyde brudekjoler. Sidste år havde jeg organiseret et bryllup. Jeg bestilte en ægteskabskjole, der var monteret øverst. Jeg ville have en flydende kjole bedst til mit bryllup. Jeg gav alle kravene til kjole, herunder den farve, jeg ønskede. Jeg sender størrelse og farve via e-mail-samtalen med kundesupport. Virksomheden tilbød mig præcis den type, jeg anmodede om.

  Klient: Cynthia Dato:16-10-2017

Dagens Bedste Tilbud