Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler
Visning 1 til 24 (af 106 produkter)

1  2345

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/ Column Chiffon Gulvlængde En Skulder brudepigekjole

  Jeg planlagde en fest til min ældste datter graduationsfest, jeg kunne ikke være mere stolt af hende, og jeg ønskede, at det skulle være en særlig formel affære. Jeg forberede alt, klæder inkluderet og jeg brugte Zolando til at købe dem. De kom flotte og min datter var ret tilfreds med det. Tak, denne nat bliver husket for evigt.

  Klient: Aylin Dato:21-11-2017

 2. Kappe/Kolonne Spaghetti Snore Sweep/Brush Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Vi havde ingen tid tilbage til min fætters bryllup, så vi var desperat på udkig efter en brudekjole. Den bedste pige henviste os til at prøve Bridesire. Med ingen tid tilbage, laver vi alle tillid til Bridesire og håbede på det bedste. Faktisk var brudekjole af de nøjagtige målinger, og stilen var endnu mere tiltalende end hvad vi forventede. Mange tak til Bridesire, for det gode arbejde anbefaler jeg alle med et bryllup at prøve dem!

  Klient: Sabine Dato:27-11-2017

 3. Kappe/Kolonne Chiffon Mini/Kort Stropløs brudepigekjole

  Jeg havde gået gennem flere gader for at finde den perfekte brudekjole, men jeg kunne ikke synes at finde en. Jeg var ved at give op, da denne dejlige dame jeg mødte på en af ??butikkerne, fortalte mig at prøve Bridesire. Min erfaring var at shoppe var god og min kjole så godt ud som annonceret. Mange tak, Bridesire.

  Klient: Yvonne Dato:03-12-2017

 4. Kappe/Kolonne Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Det var min datter gradueringsdag, og hun havde brug for en aftenklæde til at bære efter arrangementet. En ven af ??mig henviste mig til at prøve Bridesire, noget som jeg tvivlede på. Nå, alle mine tæller vendte mig til glæde, da min datter prøvede kjole og fandt ud af at det var en drøm, der var sandt for hende. Jeg ville bestemt købe igen fra Bridesire i hjertet!

  Klient: Katina Dato:09-12-2017

 5. A-linje V-hals Te-længde Ærmeløs Organza Kjole

  Først og fremmest vil jeg takke Bridesire for at gøre min bryllupsdag til en succes. Jeg var løbet tør for ideer, hvor jeg skulle købe en brudekjole, indtil min søster rådede mig til at prøve Bridesire. Jeg beklager helt klart min beslutning som brudekjole var perfekt passende.

  Klient: Ayat Dato:15-12-2017

Dagens Bedste Tilbud

Brudepigekjoler

Brudepige kjoler fuldføre det perfekte kig på brylluppet

Bryllupsfester er meget specielle festligheder, hvor ikke kun bruden og brudgommen er usædvanligt klædt. Brudepigerne og brudens mor har også en særlig rolle at spille på mode, især deres kjoler. Valget af brudekjoler til de damer, der følger med bruden, kan varieres. Det samme gælder både i materiale og farve til kjoler til brudens mor. Det er dog vigtigt, at ingen af dem stilfuldt stjæler showet fra bruden.

Brudepige kjoler i forskellige variationer

Nogle kan lide at vise ben, de andre elsker det ekstra festligt - valget af kjoler til brudepiger er fantastisk. Uanset om du beslutter dig for at bære en lang eller en kort kjole, afhænger det af individuelle faktorer. Det handler blandt andet om at orientere dig selv om brudekjoleens stil. Mens dette er klassisk, men kun lidt over knælængden, bør brudepige kjole også tilpasses denne stil. Men hvis brudens kjole er overdådig og lang, kan kjole på hendes følgesvend på kjole også vise disse egenskaber. Under alle omstændigheder er klassikere lange modeller, der simpelthen ser klassiske ud og harmonerer perfekt med brudens samme kjoler.

Farve og stil matchet til brudekjole?

Spørgsmålet om de fleste brudepiger er, om de skal orientere sig til deres valg af kjole. Der er ingen nøjagtig regel her. Meget ofte er modellerne i stil og design tilpasset brudenes kjole, men i farvevalg af valg. Dette giver et sammenhængende billede ved alteret, når damerne alle ligner hinanden på denne måde. Den anden variant, som også er meget populær, er, at alle brudepiger vælger en farve, men varierer i kjoleens stil. Også her resulterer i et ensartet udseende, som kan se smukke ud. Hvem bestemmer sig for denne variant, anbefales med pastellfarver, en stærk lyserød eller kongeblå og grå. På den anden side er toner som hvid, som udelukkende er forbeholdt bruden eller klassisk sort, ikke annonceret.

Det er vigtigt at føle sig godt

I sidste ende er det vigtigt at matche brudepige mode samt kjole til brudens mor godt på bruden og også forlade hende med den endelige beslutning. Det er dog vigtigt, at damerne i deres kjoler alle trives godt og dermed kan nyde den smukkeste dag i deres nærmeste ven eller slægtninge, der er afslappet og glad. Derfor bør tøjet være af høj kvalitet stof og velfremstillet, for ikke at lade ulykke eller ubehagelige bivirkninger af en stressende dag opstå. Uanset om bryllupsfesten bestemmer om de samme kjoler i forskellige farver eller forskellige kjoler i samme farver, er det under alle omstændigheder et optisk aspekt, der danner det varige indtryk. Hver enkelt menneskes velfærd i hans beklædningsgenstand burde på ingen måde være mindre end dette argument.