1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
Visning 1 til 36 (af 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Kvadrat Kort/Mini Ærmeløs Blonde Kjole

  Med et billede af den promkjole jeg ønskede, bestilte jeg en fra Bridesire. Jeg må indrømme at kjole var super fint og skræddersyet på samme måde som det så ud på billedet. Leveringstiden var også hurtig. Kort sagt, Bridesire er det, vi kalder fagfolk. Mange tak, og jeg vil snart købe fra dig igen!

  Klient: jenny

 2. Trumpet/ Havfrue Satin Gulvlængde V-hals brudepigekjole

  Efter at have bestilt en promkjole fra Bridesire, begyndte jeg at tænke på at lede efter en person til at ændre det, hvis det ikke passer til den måde, jeg ønskede det til. Overraskende nok kom kjole i tide, og det passede godt, da jeg aldrig havde brug for nogen ændring. Hvad en smuk kjole at have i din garderobe! Mange tak til Bridesire.

  Klient: Mackenzie

 3. A-linje Halterneck Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg ønskede ikke at shoppe på alle de sædvanlige steder for prom kjoler. De fleste af mine venner vidste ikke om Bridesire. De gør det helt sikkert nu, og jeg fandt virkelig den perfekte promkjole der.

  Klient: Desiree

 4. A-linje V-hals Halterneck Chiffon Mat Satin Knælængde Bridesmaid/ Wedding Party Kjole

  Jeg bestilte en brugerdefineret brudekjole fra Bridesire forventer det bedste fra dem. Mine forhåbninger var ikke forgæves, da jeg modtager en pakke, som jeg var nervøs for at åbne. Endelig, da jeg havde chancen for at sætte den på, var den passende som en handske; hvad jeg virkelig ønskede. Sammenlignet med de penge, jeg betalte for kjole, var det et mesterværk. En million tak for at gøre mit bryllup til en succes!

  Klient: Suzi

Dagens Bedste Tilbud

Brudepigekjoler

Brudepigekjoler fuldføre det perfekte kig på brylluppet

Bryllupsfester er meget specielle festligheder, hvor ikke kun bruden og brudgommen er usædvanligt klædt. Brudepigerne og brudens mor har også en særlig rolle at spille på mode, især deres kjoler. Valget af brudekjoler til de damer, der følger med bruden, kan varieres. Det samme gælder både i materiale og farve til kjoler til brudens mor. Det er dog vigtigt, at ingen af dem stilfuldt stjæler showet fra bruden.

Brudepigekjoler i forskellige variationer

Nogle kan lide at vise ben, de andre elsker det ekstra festligt - valget af kjoler til brudepiger er fantastisk. Uanset om du beslutter dig for at bære en lang eller en kort kjole, afhænger det af individuelle faktorer. Det handler blandt andet om at orientere dig selv om brudekjoleens stil. Mens dette er klassisk, men kun lidt over knælængden, bør brudepigekjole også tilpasses denne stil. Men hvis brudens kjole er overdådig og lang, kan brudepigekjole på hendes følgesvend på kjole også vise disse egenskaber. Under alle omstændigheder er klassikere lange modeller, der simpelthen ser klassiske ud og harmonerer perfekt med brudens samme brudepigekjoler.

Farve og stil matchet til brudekjole?

Spørgsmålet om de fleste brudepiger er, om de skal orientere sig til deres valg af brudepigekjole. Der er ingen nøjagtig regel her. Meget ofte er modellerne i stil og design tilpasset brudenes kjole, men i farvevalg af valg. Dette giver et sammenhængende billede ved alteret, når damerne alle ligner hinanden på denne måde. Den anden variant, som også er meget populær, er, at alle brudepiger vælger en farve, men varierer i kjoleens stil. Også her resulterer i et ensartet udseende, som kan se smukke ud. Hvem bestemmer sig for denne variant, anbefales med pastellfarver, en stærk lyserød eller kongeblå og grå. På den anden side er toner som hvid, som udelukkende er forbeholdt bruden eller klassisk sort, ikke annonceret.

Det er vigtigt at føle sig godt

I sidste ende er det vigtigt at matche brudepige mode samt brudepigekjole til brudens mor godt på bruden og også forlade hende med den endelige beslutning. Det er dog vigtigt, at damerne i deres brudepigekjoler alle trives godt og dermed kan nyde den smukkeste dag i deres nærmeste ven eller slægtninge, der er afslappet og glad. Derfor bør tøjet være af høj kvalitet stof og velfremstillet, for ikke at lade ulykke eller ubehagelige bivirkninger af en stressende dag opstå. Uanset om bryllupsfesten bestemmer om de samme brudepigekjoler i forskellige farver eller forskellige brudepigekjoler i samme farver, er det under alle omstændigheder et optisk aspekt, der danner det varige indtryk. Hver enkelt menneskes velfærd i hans beklædningsgenstand burde på ingen måde være mindre end dette argument.