Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler
Visning 1 til 24 (af 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/ Column Taft Kort/ Mini V-hals brudepigekjole

  Bridesire har så mange gode tøj, som jeg virkelig ønsker at jeg kunne handle der hele tiden. Dette er en af ??de bedste online tøjbutikker, jeg nogensinde har besøgt.

  Klient: Jan Morten Dato:28-10-2017

 2. Trumpet / Havfrue Gulvlængde Satin Kæreste brudepigekjole

  Bridesire har nogle af de bedste kjoler, jeg nogensinde har set. Jeg kan godt lide kjoler, der har en mere vintage følelse for dem, og denne butik havde kjoler, som syntes både moderne og traditionelle.

  Klient: sylvia Dato:03-11-2017

 3. A-linje Knælængde Niveauer Chiffon Kæreste brudepigekjole

  Bridesire er en af ??de skjulte perle online butikker, eller i det mindste følte det mig sådan. Masser af de mennesker, jeg mødte, har aldrig hørt om det, men jeg tror, ??at dette bør ændre sig snart.

  Klient: simone Dato:09-11-2017

 4. A-linje Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Min kæreste ønskede endelig mig at møde sine forældre og blive introduceret officielt. Jeg var temmelig nervøs, og jeg ville se godt ud til lejligheden. Jeg havde brug for en smuk kjole og hurtig, så jeg gik online, og denne Bridesire reklame af kjoler slog bare op. Jeg elskede kollektionen af ??kjoler, lavede min ordre og fik den den følgende dag. Mødetidens middag er i aften, håber det viser sig fint.

  Klient: Carmen Dato:15-11-2017

 5. Kappe/ Column Chiffon Gulvlængde En Skulder brudepigekjole

  Jeg planlagde en fest til min ældste datter graduationsfest, jeg kunne ikke være mere stolt af hende, og jeg ønskede, at det skulle være en særlig formel affære. Jeg forberede alt, klæder inkluderet og jeg brugte Zolando til at købe dem. De kom flotte og min datter var ret tilfreds med det. Tak, denne nat bliver husket for evigt.

  Klient: Aylin Dato:21-11-2017

Dagens Bedste Tilbud