Hjemmeside >  Brudekjoler

Indel Efter

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 100 produkter)

1  2345

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Balkjole Kæreste Tyl Gulvlængde Spaghetti Snore Brudekjole

  Min ven kunne ikke bestille en brudekjole i god tid. Han besøgte dette websted for og lavede en ordre. Selskabets medarbejdere gjorde en indsats og fik ham den bedste kjole inden for få uger før bryllupsdagen. Omkostningerne var håndterbare, og tjenesten var behageligt. Jeg anerkender de bedste tilbud, der tilbydes af virksomheden. Fra erfaring manglede han ord til at takke firmaet selv gennem webstedet anmeldelser det var svært. Bryllupsdagen var fremragende. Jeg anbefaler gode anmeldelser til virksomheden for de tjenester, det tilbyder til kunderne.

  Klient: Franziska Dato:05-09-2017

 2. A-linje Stropløs Kapel Tog Ærmeløs Satin Brudekjole

  OMG! Bridesire er bedst! Jeg vil gerne have en speciel kjole til at bære til en jubilæumsmiddag på en fancy restaurant. Jeg er sikker på, at min kæreste på to år vil bede mig om at gifte mig med ham !! Jeg er på et budget, men jeg fandt den perfekte aftenkjole på Bridesire. Det blev leveret i dag og OMG !! Det passer perfekt! Og farven er smuk og lys, materialet føles som silke! Jeg ved bare, at dette kommer til at være en nat, jeg vil altid huske! Tak for at gøre det specielt! Du rocker!

  Klient: Katherine Dato:10-09-2017

 3. A-linje Tyl Gulvlængde V-hals Brudekjole

  Jeg er ikke fan af at handle online på grund af frygten for, at jeg måske ikke får den bedste deal, og fra de negative anmeldelser, som kunderne giver. Men ved at blive henvist af en ven besluttede jeg at gå videre og bestille en aftenkjole. Jeg var nervøs, da forsendelsen ankom, da jeg tænkte negativt på, hvad jeg ville forvente. For at sige sandheden var aftenkjole udsøgt og passende som jeg havde ønsket. Faktisk holdt alle med at fortælle mig, hvilken smuk kjole jeg havde. Én ting er sikkert, jeg vil købe alle mine kjoler fra Bridesire.

  Klient: Ganime Dato:15-09-2017

 4. Balkjole Kæreste Kapel Tog Ærmeløs Taft Organza Brudekjole

  En prom-kjole er en unik dragt under særlige lejligheder. Jeg ville købe til min kandidat ven fra universitetet. Jeg bestilte kjole via Bridesire online platform. Kommunikationen gik hurtigt i gang med en ven, jeg sætter pris på den ven, der forbandt mig til Bridesire e-handelssite, fordi jeg fik en bred vifte af kjoler. Varen nyheder er at kjole blev leveret på forhånd og havde de specifikationer, jeg havde anmodet om. Jeg anbefaler mange købere til webstedet for det gode arbejde, jeg har modtaget.

  Klient: Neriman Dato:20-09-2017

 5. Kappe/Kolonne En Skulder Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Brudekjole

  Alle har standarder, og jeg tror min er lidt på højsiden. Derfor var jeg ikke sikker på at bestille fra Bridesire, selvom jeg så mange gode anmeldelser. Jeg ringede dog kundeserviceteamet og de forkyndte mine bekymringer. Jeg ved, at de bekymrer sig om deres forretning og deres kunder meget. Så jeg tog et skridt i troen og blev glædeligt overrasket. Jeg vil anbefale til nogen af ??mine venner og familie.

  Klient: Minh Thu Dato:25-09-2017

Dagens Bedste Tilbud