Hjemmeside >  Brudekjoler
Visning 1 til 24 (af 764 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Trumpet / Havfrue Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Organza Brudekjole

  Efter bestilling til min brudekjole fra Bridesire, gik jeg online for at læse nogle af klienternes anmeldelser, hvilket gjorde mig lidt nervøs. Men jeg er glad for at sige, at ordren ankom en dag tidligere end forventet. De målinger, jeg bestilte, kom præcis og ikke glemte farven. For at sige sandheden behøvede kjole aldrig nogen ændring, da det var helt fantastisk. Tak Bridesire, jeg vil fortsætte med at købe fra dig altid!

  Klient: Destiny Dato:25-10-2017

 2. A-linje Organza Taft Kort/ Mini Stropløs Brudekjole

  Lad mig starte med at sige, at den prom kjole jeg bestilte fra Bridesire var smuk. Sandheden i sagen er, at jeg var mere end overrasket med det perfekte håndværk og kvalitet kjole havde. Faktisk havde jeg bestilt det ved hjælp af diagrammets størrelse, og det er helt min størrelse. Jeg kan ikke vente med at prøve det i den kommende fest.

  Klient: Mary Jane Dato:31-10-2017

 3. A-linje Bateau Kapel Tog Halv-ærmet Satin Brudekjole

  Da jeg hørte om dette sted troede jeg det lød ret cool. Jeg kiggede over de kjoler, de tilbød. Det tog ikke meget tid at finde en, som jeg virkelig kunne lide. Det var ret retfærdigt i pris. Det viste sig i tide, giver eller tager et par dage, og jeg fik hvad jeg betalte for og mere. Jeg er ret tilfreds med denne oplevelse.

  Klient: Patricia Dato:06-11-2017

 4. A-linje Chiffon Sweep/Brush Kæreste Brudekjole

  Jeg kan ikke tro, hvor stor Bridesire endte med at være. Det havde masser af smukke kjoler til salg, der er en brøkdel af den pris, det ville koste at komme på et boutique. De kommer ret hurtigt og i rigtig god kvalitet. Jeg ser altid fantastisk ud i kjoler, og jeg vil gerne købe mere.

  Klient: Domenico Dato:12-11-2017

 5. A-linje Stropløs Kapel Tog Ærmeløs Organza Blonde Satin Brudekjole

  Bridesire har en af ??de mest effektive tjenester, jeg nogensinde har prøvet. De er virkelig bare awesome. Jeg fik alt med det samme, og der var ingen irriterende uheld undervejs.

  Klient: Pauline Vik Dato:18-11-2017

Dagens Bedste Tilbud