1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Med Ærmer
Kjoler med ærmer er almindelige med private eller indendørs bryllupper. Ærmerne, der er fastgjort til hovedbeklædningen, kan laves af et andet stofmateriale fra hovedbeklædningen.
Visning 1 til 36 (af 164 produkter)

1  2345

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  2345

 Gå til 

Stilfuldt kjoler med ærmer

Leder du efter en stilfuld og elegant brudekjole til dit bryllup? Hvad med en model med ærmer? Det behøver ikke altid at være den stroppeløse kjole. Sleeved modeller ser tidløse, klassiske men feminine. De er særligt velegnet til vinter bryllupper, men kan også bruges godt om foråret eller efteråret. Derudover behøver de ikke nødvendigvis at blive kombineret med en bolero. Med en kjole med ærmer er du perfekt stylet til kirken eller registret. Det er her skuldrene skal dækkes. Takket være et stort udvalg af meget forskellige designs er der den rigtige kjole med ærmer til enhver type kvinde. For eksempel kan du vælge en meget simpel model med hvide ærmer. Lidt mere ekstravagante er modeller med dekorative trompet ærmer eller vintage-look puff ærmer. Selv blonde bryllup kjoler, som er dekoreret med blonder ærmer, er perfekte til den store dag. Disse modeller har et særligt romantisk og feminint udseende. Der er også mange modeller, der er forsynet med gennemsigtige ærmer. Mens nogle modeller er kortærmet, har andre kjoler en midriff eller langermet duchesse. Bliv inspireret af de mange forskellige muligheder og find den perfekte kjole til dit bryllup.

Det matchende tilbehør til kjoler med ærmer

Kjoler med ærmer kan kombineres på mange forskellige måder. Med det rigtige tilbehør kan du udfylde dit udseende og indse din version af det perfekte brude-look. En stor rolle er spillet af de rigtige smykker. For et glamourøst udseende er glitrende sæt halskæder eller iøjnefaldende lysekroner det rigtige valg. Selv en blændende tiara kan tilføje et luksuriøst touch til dit outfit. Hvis du foretrækker det enkelt og klassisk, så kombinerer du kjole med ærmer, men bare med perlekæde eller filigree guldsmykker. Et andet vigtigt tilbehør er sløret. Hvis du beslutter dig for en blonder-ærmet kjole, kan du godt vælge et slør af delikat blonder. På den anden side passer et gennemsigtigt slør til en simpel kjole. Selv brudehandsker matcher kjole med ærmer. Langærmede modeller passer bedst sammen med korte handsker. Til en kortærmet kjole kan du også bære brudehandsker, der når over albuen. Din outfit bliver afrundet med en stilfuld brudepose. Koblinger eller Pochettes er perfekte til et festligt udseende. Hvide eller champagnefarvede modeller med en let skinnende overflade er ideelle. Nogle poser er fladt broderede, andre er dekoreret med mousserende rhinestones. Nu har du bare brug for de rigtige sko til dit udseende. Pumper eller høje hæle er populære bryllupsko. Hvis du foretrækker iført flade sko, kan du også kombinere din kjole med ærmer med feminine balleriner i hvid.