1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Farvede
Hvis du er på udkig efter farvede kjoler, er du på det rigtige sted. farvet kjoler er nu tilgængelige på Bridesire til utrolig pris! Alle kjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 36 (af 120 produkter)

1  234

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  234

 Gå til 

Farvede kjoler fremhæver brudens bryllupsmotto og karakter

Enhver, der har været interesseret i brudekjoler, ved, at den klassiske farve for den er hvid. Men der er nu mange andre nuancer, der sikrer, at enhver kvinde på den smukkeste dag i sit liv overbevist visuelt strålende og føler sig behagelig i sin kjole. For dem der kan finde hvid for klassisk eller have en bleg hudton, er der en række forskellige modeller, der scorer elegant i forskellige toner. Det er klart, at en blød skygge understøtter bærerens kvindelighed og sætter den perfekt i scene.

Sort danner en slående kontrast

Bryllupskjoler A-line eller endda modeller med forskellige udskæringer er meget elegante i sort og samtidig lidt mystiske. Det er klart, at især kjoler Lange ærmer er meget sensuelle og også lidt sexede og værdige. Det er garanteret at tiltrække opmærksomhed, uanset om bruden bestemmer for en sort prinsesse kjole, der kan se meget værdigt ud, eller for en stram pasform. Det er vigtigt at vide, at sorte kjoler kan være ret blegne, så denne farve er perfekt til kvinder, der foretrækker en mørk hud eller let tanned til alteret.

Alle nuancer af rødt ser meget feminin ud

Selvfølgelig ved alle, at rød er kærlighedens farve. Så hvad er det bedre for en stilfuldt kjole end denne tone? Samtidig er han forbundet i mange facetter med glæde, lykke og velstand og ser meget romantisk ud. For farvede kjoler er denne farve perfekt, men alligevel har hver brud selvtillid og mod at kunne transportere farvenes ild. Damer, der vælger klassisk rød, bør handle lidt konservativ sminke, så det iøjnefaldende udseende ikke er overdrevet. Pigerne klamrer sig til varianten af den røde farve, det vil sige rosa, ser behandlet som en kjole, der er ret romantisk og lidt legende. Så de er bare perfekte til vintage vielsesringe eller til det elegante udseende at gå til registret. Rosa ser meget flatterende ud og ser - som hvid - lidt uskyldig. Som et lille tip til kjoleet i Rose kan også hår smykker i vintage stil eller som et lille blomster arrangement i håret vælges.

Farverige kjoler - Blot bland temaer

Hvis du ikke rigtig kan beslutte dig for en farve, kan du nemt kombinere flere nuancer af kjole. Det er klart, at det er tilladt, hvad enhver brud virkelig kan lide. Men det er vigtigt i dette farvevalg at sørge for ikke at kombinere for mange farver sammen, ellers et rastløst overordnet billede. For eksempel ser en kjole i en kombination af blå og lilla meget elegant og alligevel varieret ud. Her kombineres den fashionable opmærksomhed med en farve-perfekt harmoni. Hvem vælger en brud til en farverig kjole, dog bør stole på enkel stil styling og tilbehør til at skabe et ensartet udseende som helhedsindtryk.