Modetrends i 2019

Foråret kommer snart, og det er bedst, at vi forbereder os på at modtage det som det fortjener: med de bedste tendenser, der vil tage i år 2019. Nogle af dem er noget risikable, mens de stadig tiltrækkende, mens andre gør det mest afslappede udseende og ekstremt feminin. I almindelighed kommer de nye modeforslag med massive proportioner, romantiske silhuetter og elegante tøj med en meget smart sporty touch. Vær opmærksom på at altid gå til den sidste!

Årets farve: lavendel

Den almægtige Pantone har allerede bekræftet det: Lavendelfarven, i sin sødeste og mest pastelleversion, vil være en tendens i denne sæson. Vi vil se det især i kjoler, dragter og skræddersyede bukser, men også i et utal af tilbehør og endda ser ‘total violet’ for de mest dristige. Lavendel kan virke a priori svært at bære, men intet er længere fra virkeligheden. Nå er det en farve så diskret, lys, frisk og alsidig, at du kan bruge den ved mange lejligheder uden at dit outfit er mættet. Det er kun et spørgsmål om at finde det beklædningsgenstand, der bedst passer til din figur og tone i din hud.

Cykel shorts

Selvom du ikke kan lide at pedalere, udgør du en cykliststrammer, der i 2019 bliver mere alsidig end nogensinde, og lover at feje i gadesæt. Og nøglen til nye trends er at blande elegante skræddersyede tøj med dette praktiske sportstøj. Det betyder, at hvad der kan virke som en rigtig modekriminalitet for mange år siden, er i dag en voksende tendens med tusindvis af tilhængere i verden. Så du har gratis måde at kombinere dine sportsstrumpebukser med monterede blazere, overstørrelsesjakker med skulderpuder, en bomberjakke, en bluse eller en klassisk hvid skjorte og lav dine egne tøj til at arbejde eller gå ud om natten.

Flæser, blomster og puffede ærmer

De nye tendenser genopliver ånden i firserne i sin mest romantiske og delikate version, mens forførende. Ruffles vil være til stede i alle typer af beklædningsgenstande: fra skjorter og bluser til kjoler og bukser. Der vil også være samlinger, frynser, fjer, buer og tredimensionale applikationer i form af blomster eller sommerfugle, der overtager både øvre og nedre dele. En anden tendens meget ‘i’ er puffed ærmer, der bringer en ekstra dosis af femininitet og sødme til ethvert sæt.

Navy look

Hvis du tænker på de klassiske marine striber, har du det rigtigt, selvom det går meget længere. Og i 2019 vil vi se striber i alle farver og i alle retninger, som vil danne formelle og afslappede udseende med en masse gnistre, men uden at trække det elegante og sofistikerede touch så typiske for marinestil.

Neon- og dyrehovedtoner

Fluinskyggerne vil forblive meget til stede i 2019, både i sin monokromatiske version og i slangeudskrivninger eller i et ufeilbart leopardtryk. Pink, gul, grøn, lilla … Vælg din foretrukne neonfarve og brug den i tøj, tilbehør eller neglelak til at skabe de mest slående og elegante sommertøj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *