De bedste festkjole til jul

Julen er en af ​​de smukkeste øjeblikke i året, men også en af ​​de mest stressende. Og, ud over at finde de perfekte gaver til hele familien og venner, vi står over for en række af begivenheder, både formelle og afslappet, der kræver særlig beklædning. Hvis du vil holde op, men du er i tvivl om, hvordan du klæder denne jul, skal du være opmærksom på vores stilguide. Hans råd vil hjælpe dig med at opnå et femstjernet julemarked, som du med sikkerhed vil klare.

Forbered dig på at skinne som en stjerne

I år overtager overdådighed partykjoler og opfordrer os til at give frihed til “mere er mere”. Så glem alt om minimalisme og vælg metalliske overflader, ædelsten applikationer, masser af blonde og en stor dosis af palæer. Hvad angår farveintervallet, opfordrer tendensen os til at forlade vores komfortzone og vælge julekjole, der ikke er sorte. I stedet foreslår de os at satse på mere eksplosive farver som guld, sølv, rød, smaragdgrøn eller fuchsia pink. En anden stigende tendens er festkjole i violet, sennep, champagne, marineblå, aubergine, burgunder og nøgen. Uanset den valgte model, skal sidde godt og være behagelig, fordi ferien er normalt lange og ikke ønsker at videregive dem ude af stand til at bevæge sig, fordi din kjole dig fra at være for kort eller for stram.

Fløjl kjoler

Noble, varm, blød og smigrende, fløjl er indbegrebet julen stof og er perfekt både korte og lange kjoler eller midi størrelse modeller. Med et attraktivt barok luft, det giver en majestætisk fald fløjl, glamour viser på alle fire sider og er mere på mode end nogensinde.

Sequin kjoler

For at skinne med dit eget lys denne jul, vælg en sequined kjole. Og er det, at “paillettes” er smigrende, sjovt og giver et meget smarte strejf til ethvert festklæde. For at overraske dine gæster med et meget unikt udseende, vælg en sequin kjole type blazer. Du vil rase! I modsætning til at få en mere ædru og diskret stil, skal du vælge en kjole med klassiske linjer, lige eller monteret, og en længde over knæet. Hvis du ikke tør med et totalt lyst look, kan du altid vælge små applikationer af paljetter på skuldre eller manchetter.

Lace kjoler

Få beklædningsgenstande er så feminine og sensuelle som en blonderkjole. Uanset om du vælger det i en mini eller maxi-version, får du et festudseende med et fantastisk resultat. Hvis du ønsker at give en anden touch til din jul styling, flygter fra den monokrome og vælger en blonde kjole med flerfarvede blomstermotiver.

Metalliske effekt kjoler

Den metalliske glans er altid et sikkert bet for at lykkes med dit festudseende. Hvis du vil gå ud over det klassiske guld eller sølv, skal du vælge en metallisk kjole i grønlig blå, passion rød eller smaragdgrøn. Og for at give et klart slag i effekt, skal du vælge en asymmetrisk model justeret med skulderen til luften. Med det udseende vil du skinne som en stjerne i julehimmelen, og du bliver den ubestridte dronning af festen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *