Trøjer og damejakker til efterårssæsonen.

Med faldet i temperaturen ved ankomsten af ​​efteråret er det på tide at vælge trøjer, trøjer og “cardigans” til den nye sæson. De skal være varme, behagelige og behagelige at røre ved, så at dressing dem er en behagelig oplevelse. Hvis du også vil have de nyeste sweater og trøjer, anbefaler vi at du opdager de trends, vi foreslår nedenfor. Efter at have opdaget dem, vælg dine favoritter og tilpass dem til din smag og stil.

Et tilbagevenden til den klassiske: diamanter og ører.

Der er tendenser, der altid kommer tilbage, og som gentager sig sæson efter årstid. I tilfælde af bro type vender otte gange tilbage. Det er et meget klassisk punkt, vi kan finde trøjer og sweater i små otter og i maxi størrelse. En anden trend, der vender tilbage, er diamantmønsteret, der kombinerer forskellige størrelser og farver.

Stor tid: den store størrelse.

Vi har set den oversize trend på skjorter sammen med “kæresten” jeans. Det handler blot om T-shirts eller i dette tilfælde jerseys af en størrelse, der er meget bedre end den størrelse, som vi burde bære. Trøjerne og overdimensionerede “cardingas” er meget komfortable og perfekte til de koldeste dage, de giver den fornemmelse, der omgiver os. Vi anbefaler at kombinere dem med en kort nederdel eller tynde jeans eller anden form for stramme bukser.

Rund hals og høj hals.

Det er på tide at glemme toppen halsen, og vælg den runde hals omkring kravebenet området eller den høje nakke eller svanehalsen. Disse to typer nakke er en grundlæggende nederst i garderobeskabet, så at vælge dem i forskellige farver giver dig det udseende, du søger dag efter dag.

Absolut frihed i farver.

Der er ingen forudbestemt farve, der vil blive brugt i efterårssæsonen, så vi kan vælge vores yndlingsfarver. I fysiske butikker og online-butikker, hvis vi nemt kan finde trøjer, trøjer og “cardingas” af kolde farver som lilla, og også fluorfarver: gul, grøn eller pink.

Et andet strejf til din trøje: sequins.

Palæerne er kombineret med sømmen af ​​disse beklædningsgenstande i forskellige former. Spredt gennem hele trøjen eller danner naturlige stil tegninger som roser, blade eller sommerfugle. Hvad angår størrelsen af ​​palæerne, har de en tendens til at være den mindste og også lidt større end en centimeter i diameter. En stærkt anbefalet mulighed for sin alsidighed er en sweater eller sort sweater med hvide eller sølvpaller.

Før vi er færdige, vil vi gerne give dig et sidste stykke råd. Det er vigtigt at gennemgå den type vask, som denne type beklædningsgenstande kræver, især dem med paljetter, rhinestones og andet broderi, så de forbliver i perfekt stand, vaskes efter vask.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *