Tendenser til at klæde sig i efteråret nætter i 2018

I denne artikel vil vi tilbyde nøglerne for at få dit udseende lige om efterårets aftener. Fem trends, der vil klæde dig så meget i de mest formelle udnævnelser som i de mest uformelle, med venner og for en fest, der kan tilpasses til enhver situation. Tager vi notat Så har du det væsentlige for dette efterår 2018.

1. Bardot neckline.

Bardot halsen er halsen, der forlader skuldrene udsat. Det har været en tendens i løbet af sommeren og vil fortsætte med at være i de kommende årstider. Toppe eller gallakjoler med denne hals er en forpligtelse til femininitet med en suggestiv touch uden at være for dristig eskorte. Ifølge planen har du, kan du kombinere det med jeans eller en midjeskørt, hvis du leder efter et mere romantisk udseende.

2. Animal print.

Dyretryk eller dyreprint er en klar trend, der går og vender tilbage gennem årene, og denne gang ser det ud til, at det er her at blive. Vores anbefaling er, at du gør med en grundlæggende med dyreprint zebra, tiger eller slange, såsom en bluse eller nederdel eller nederdel midi at kombinere med andre tøj med lysere eller mørkere nuancer. Perfekt i kun to stykker. En anden god mulighed er skjorte kjoler med dette mønster.

3. Bikers jakker.

Biker jakkerne er meget alsidige og en god investering som en garderobe bund. De kan bruges i løbet af dagen, til afslappet udseende, eller at gøre sig klar om natten til en særlig aftale eller udflugt. Trendbiker jakker, der kombinerer forskellige stoffer, som den perfekte duo hud effekt på ydersiden og hår effekt på indersiden, der fremgår af nakke og håndled. Ønsker du at ramme? Vælg din biker i sort eller kamel farve.

4. Bred hæl og spids finish.

Denne efterårssæson 2018 er forankret i stil og komfort i fodtøj. Ankelstøvler og bredhælede sko med dyreprinter eller sort / hvid i sort eller hindbærfarve er en god mulighed. Hvis du er på udkig efter et meget mere elegant udseende, skal du ændre den brede hæl til den fine hæl og den spidsede finish.

5. Skuldertasker eller foliepakker.

Selv om ideen om, at vi normalt har i tankerne om bandolier eller fanny packs, ikke er præcis, hvad vi ville vælge at gå ud en nat, gør de nye forslag dem til en god mulighed. Læder, i sort, rød eller kamel, kombineret med applikationer i sølv, af lille størrelse og med et design af rene linjer og stiv struktur. Hvis vi leder efter en taske af større størrelse, kan vi vælge en model type sac. En mere elegant middag? Vi anbefaler bandolierne med broderi og rhinestones.

Nu er det kun at kombinere disse trends til din smag og tilpasse dem til din stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *