Tilbage til skoletøj

Sommeren er forbi, et nyt skoleår ligger over os. Om I-Dötzchen eller Gymniasast, alle vil klare det uformelle hverdagsliv.

Hvilke back to school outfits er i mode for det nye skoleår, og hvilke tilbehør kølige børn kan ikke undvære?

Cool dino udskrifter

For at begynde i grundskolen sætter casual ABC skyttere på trendy print på skjorter og lange ærmer. Især de forhistoriske giganter er helt opdaterede i sensommeren og efteråret 2018.

Med stilfulde dinoprints bliver hver elev en helt på legepladsen. Og måske her en af ​​de unge opdager hans senere kald og passion for paleontologi.

Smukke kjoler med masser af flæser

For de unge damer, der er kommet tilbage i grundskolen efter sommeren, er der også tendenser, som selv de yngste Fadhionistas sætter et fashionabelt tegn på. Med søde rufflede kjoler begynder dagen allerede højtideligt. De trendy kjoler er tilgængelige i mange sorter, så ingen outfit kan opdages to gange på skolegården. Uanset om det er almindeligt eller med print, er søde små kjoler med flæser mode-must-have i grundskole legepladser.

Karos

Også for de kølige teenagere, der nu går i gymnasier, er der trendy stilarter. Checkers fejrer en reel genoplivning efter deres strålende indgang i modeverdenen i midten af ​​90-tallet. Som et afslappet stykke tøj over trøjen holder den eleverne hyggelige varme på køligere dage. Den plaid skjorte kan optimalt kombineres om sommeren eller efteråret og giver dermed en særlig alsidighed.

Frække trøjer

Når det nye skoleår begynder, er næsten efteråret næsten over os igen. Så du kan føle dig lidt komfortabel i klassen, trøjerne er lavet af koset stof til at finde i modebutikkerne. Uanset om det er for de mindste elever, for hip piger og cool drenge, alle elsker de komfortable slip-on sweater, der holder dig varm på kolde dage.

Hvad enten det er med trendy print, i klassisk sort eller i slående lyse farver, er dette fluffy sweaters overalt at se.

Cool støvler

De rigtige sko er meget vigtige for vej til skole. I efteråret er trendy børn og teenagere på udkig efter afslappede støvler, der er komfortable og komfortable. De trendy støvler giver udseendet efterbehandlingen og holder fødderne af den yngste selv efter springet i mudderpuden stadig tør og varm.

forfang

Når dagene bliver køligere igen, er tørklædet et pålideligt tilbehør, som ikke kun fuldender stylingen, men opfylder også sin funktion. Det runde tørklæde er også i skoleåret 2018/19 et godt tilbehør til store og små studerende. Uanset om det er med farverige mønstre og udskrifter eller i klassiske farver, kan tørklædet kombineres med ethvert outfit og er et praktisk tilbehør på kolde skoledage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *