Smukke efterår bryllup

Efteråret, med sin farverige mangfoldighed, byder på en drømmeløs indstilling til et romantisk efterårsbrud.

Farverige blomster til den smukke bryllupsdekoration, lækker sæsonbestemt mad og flotte kjoler til efteråret bryllup gør denne tid på året til et populært tidspunkt for et romantisk bryllup.

Men hvilke tøj passer til den seje sæson?

Ærmer lavet af blonder

Hvis bruden ønsker at gifte sig i den kolde årstid, annonceres smukke brudekjoler med ærmer.

Især blonde toppe gør det romantiske blik rundt og gøre bruden skinnende en smuk. Delikate blonde ærmer gør brude stil særligt feminin og delikat.

Boleros

For at beskytte bruden fra den kolde luft kan en smuk bolero redde efteråret bryllup.

Hvis du ikke ønsker at gøre uden en stropløs brudekjole under brylluppet i den kølige årstid, er du velkommen til at få fat i en bolero. Dette har ikke kun den fordel, at det holder varmt, når det kommer til den efterfølgende fest er varmt, kan Bolerojäckchen trækkes ud hurtigt. Den skimpy jakke er også ideel til at bære den stropløse brudekjole i kirken uden problemer. Dækket jakke dækker simpelthen for meget bar hud.

Capes

Helt i tråd med trenden til efteråret 2018 bryllup er smukke kasketter lavet af blonder eller fin silke, som gør det klassiske brude tøj til en ekstravagant styling. Den delikate kappe lavet af fin blonder sikrer et flot udseende, der er svært at slå for romantik. Med silkekappen bliver efteråret brudekjole et eventyrligt blikfang med den specielle ekstra.

Tatovering tip

Tattoo tip er stadig meget populær blandt bruderne. Især med efteråret bryllupper tøj er ømme med tatovering tip. Takket være speciel teknologi har tatoveringsspidsen en fantastisk visuel effekt, som bliver en rigtig iøjnefaldende på hver efterårsbrud.

VintageFlair

I løbet af efteråret er de velkendte brudekjole designere sat på romantisk udseende fra en svunden æra. Ligesom bedstemorens brudekjole skal mange efterårsbrug se det samme ud. Vintage er uundværlig i 2018/2019 sæsonen.

Brudekjole i vintage stil er præget af flydende stoffer, der smigrer brudens figur. Romantisk blonder, flæser og masser af tyl er tegn på vintage brudekjole. De smukke kjoler med flairen af ​​svunne gange er gulvlængde og gøre bruden meget feminin.

slør

En klassiker, der kommer tilbage i mode i efteråret. Sløret er stadig det mest populære tilbehør i brude mode. Selv ved romantisk legende efterårsbro viser fashionable bruder med en delikat blonde slør. Fancy er ekstravagante gulvlængde slør denne sæson. Således er eventyrprinsessens udseende stilfuldt afsluttet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *