De hotteste bikinier til sommeren 2018

Udviklingen i italiensk sommer 2018 mode kommer fra modeugen i New York, London, Paris og Milano. Hvis du vil vide, hvad der vil være de hotteste bikinier til sommeren 2018, læs vores top ti og vælg din favorit!

1. Bikini med forreste strenge

Bikinier med front snøring er som regel bikini med strenge, men de kan også være en del af tankini og monokini. Et af de bedste og mest interessante eksempler på bikinier med forreste snøring er den frillede top, der fastgøres og knuder på forsiden, klogt designet til ikke at tage den lette frill af kostumeet ud.

2. En-skulder bikini

En-skulder badetøj er ikke helt nyt som et koncept, men som for alt, der cyklisk fremstår som en tendens, bliver konceptet revideret og “korrigeret”.

3. Hæklet bikini

En af de mest underholdende og fængslende udkig efter strandbeklædningen i 2018 er den hæklede bikini, også tilgængelig i tankini med V-nakkefastgørelser, ledsaget af kvaster frynser på bunden.

4. Bikini med kvaster

Kvastene faktisk lavede deres store boom sidste år, men konceptet er vokset støt og har konsolideret til en umiskendelig sommertrend i 2018. Skallernes type og størrelse varierer fra model til model, men alle bikinierne af denne type er sjov og kreativ.

5. Bikini med dyb hals

Et stykke er flot, men når du vil føje en elegance til din bikini, så tænk på de dybe halskæder, som er en af ​​de bedste badetrends trender til sommeren 2018!

6. Strappy Monokini

Monokini repræsenterer en tidløs havemode og igen i år vendte de tilbage til spotlighten. De kaldes “strappy” på grund af indsatserne på forsiden, krydsede eller bare på den ene side af kostumet.

7. Ultra Sexy Bikini

Sommeren 2018 bliver endnu varmere takket være de super sexede modeller, der viser meget små tiltag, især egnet til tørfysikere, men med sensationelle kurver.

8. Activewear Bikini

Activewear bikinier indeholder faktisk mange muligheder. De fleste af disse sports-stilbralettes med sjove referencer til fashionable surf. Selv de toppe med åbne skuldre synes ikke at kende nedgang, og løsningerne med lynlås kan perfekt opfylde kravene til den varme bikini.

9. Shimmer og skinne bikini

Noget afspejlet på badedragt kan være et stort hit eller et rungende mareridt! De seneste trends i strandtøj i 2018 viser i stedet virkelig ekstraordinære stykker, der kan forbedre femininiteten og gøre tan shine.

Efter at have kigget på vores personlige placering, skal du bare vælge den mest passende bikini til dig og din stil, fylde din strand maxi taske og dykke ind i bølgerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *