Trendy shorts og sandaler til sommeren

Sommeren er endelig kommet, hvilket betyder, at det er næsten tid at bytte dine lette sweater med mere luftige tøj. Før du begynder at gøre dig klar, lav en liste over dine mest fashionable outfits til denne sommersæson i 2018, og hvis i din garderobe mangler shorts og sandaler, er det tid til at klare det! Her er nogle nyttige tips om hvordan man vælger shorts og sandaler til sommerens mode.

1. Sandaler med ankelrem til aftenen

Sandaler med ankelrem kan ikke være perfekt til dine vanlige denim shorts, men de er helt sikkert velegnede til lidt mere afslappede variationer til at vise frem på varme sommeraftener.

2. Sort sandaler til grunge look

Føler du en dårlig pige og et lille grunge? Kort shorts, tank, kimono og sorte sandaler vil være det perfekte supplement til dit udseende. Hvis denne type outfit virker lidt for meget for dig, skal du tilpasse dit look ved at bære denim shorts, sorte sandaler og nogle metal tilbehør.

3. Combact sandaler og tank top på shorts

Combactsandalerne – dem med et militært udseende og en sål i tanken, som sagt – er og vil fortsat være en hæfteklammer i hver piges skoestativ. Faktisk balancerer disse sko perfekt “tomboy” -siden med den mere feminine og romantiske side: især hvis du bruger shorts og sandaler kombineret med en top med åbne skuldre.

4. Slavesandaler til en fest

Et udvalg af sko ud over det sædvanlige, men beslutter at matche det med et par shorts er altid et vindende skridt, hvis du vil være hovedpersonen i de sødeste nætter sommer!

5. Shorts med paljetter og højhælede sandaler

Er du en af ​​de piger, der elsker skinnende glitter af palæer? Så skal du prøve den sequined shorts, hvis du ikke allerede har gjort det! Og hvis shortsen passer til et par elegante højhælede sandaler, vil du være utrolig stilfuld uden at gøre den mindste indsats.

6. Hvide sko og hvide shorts

Hvide sandaler – med eller uden hæle – er altid glamourøse, især når de bæres med shorts af samme farve eller med lyse denim shorts.

7. Formelle shorts og sandaler

Du går ud til et officielt møde, men vil du bære shorts? Der er ikke noget galt, fordi der ikke er noget forkert at bære dem! I alle tilfælde, hvis du tror du kan vise sig i shorts til en formel frokost eller et formelt møde, match din outfit med et par lukkede sandaler, måske nøgen look.

Mænd tror, ​​at vi er lidt vanvittige til at bekymre os så meget om skoene at bære, men de forstår ikke, at det ikke er nemt at finde de rigtige kombinationer for altid at være smukke og upåklagelige. Vis ham denne artikel, og du vil se, at han vil begynde at forstå, hvorfor du altid er så trendy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *