Små og sorte kjoler hvorfor kan piger lide dem så meget?

De små og sorte kjoler har altid været der som en del af garderoben baggrunde af mange kvinder. Dens succes i den populære kultur adlyder let skelne nøgler.

Men lad os gå tilbage i tiden, lad os gå til sin begyndelse, til sin historie. Det siges, at det var designer Coco Chanel, der skabte den lille sorte kjole som en modetrend. Nej, det var ikke sådan. Hun opfandt ikke konceptet, men hvad hun gjorde blev populært i 1920’erne. En Chanel-tegning i Vogue i 1926 definerede den som en kinesisk crepe kjole med lange, smalle ærmer. På det tidspunkt pegede Vogue på det som en enkel og elegant kjoleform for kvinder, der havde alle garantier for at blive mode.

Men hvorfor denne succes blandt pigerne i flere generationer af små og sorte kjoler, LBD, for sin akronym på engelsk. Vi ser de nøgler, der er mest oplagte:

– Fordi de ikke går ud af stil. Fra 1920’erne til nutiden er små sorte kjoler forblevet som stilstilstande uanset de dominerende tendenser. Således i 1960’erne blev minikirtens stil skåret i højde og i 80’erne og 90’erne kunne du se dem med nakke og lange nederdele til at vælge med ærmer eller ærmer med fly eller lige nok til at fremhæve figuren af kvinden

– Fordi de forbedrer figuren. Den sorte farve af disse kjoler virker magien for at fremhæve bærerens hud, men også tilbehør til smykker eller lædervarer og endda sko og frisurer.

– Fordi de kombinerer med alt. Den sorte tone har den enorme fordel ved transmutation til et ekstraordinært neutralt tekstildukke, som du kan kombinere alle slags tilbehør med. Så meget, at det er kvinden, der selv tager tæerne af hendes stil, når hun lægger på hendes side det tilbehør, hun kan lide eller passer bedst til hende. En kjole der frigør den mest kreative side af kvinder.

– Fordi de repræsenterer en model af naturlig elegance. Den sorte, sammen med den monterede og uendelig harmoniske detaljer af disse kjoler bidrager, er et evigt eksempel på naturlig elegance, ikke naturaliseret. Det er ikke tilfældigt, at mange dressmakers har medtaget disse kjoler i deres samlinger. Lagerfeld, Versace, Coco Chanel eller Dior havde deres grunde til at låne formatet.

– Fordi de fremhæver kvinder. Kvalificer dig til god styling og lige gester og sød feminin gang. Kjolen går ind i baggrunden og vedtager en ikke-invasiv tilstedeværelse.

Af alle disse grunde er små og sorte kjoler som piger så meget.
LBD har stadig en masse historie at fortælle og mange stilarter at skære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *