Lav talje bukser: Sexet og stilfuldt

Lav talje bukser lover at bringe tilbage en god dosis af forførelse og provokation ligeligt i løbet af denne 2018. Tendensen tegner til at blive de mest slående tendenser i nyere tid ender med at hæve vores udseende af slutningen af ​​90’erne, da den mode gav disse bukser fra de store modeskabere ligesom Alexander McQueen til shopping tøj udkanten af ​​de store byer.

Bukser til hofterne blev født i 60’erne, hånd hippier og psykedelisk rock-fans i mode på det tidspunkt. Faktisk var de i deres læderversion et af de ikoniske beklædningsgenstande i den legendariske Jim Morrisons garderobe.

Mc Queen var den første designer til at tro, at mode kan være ren sensualitet. Derfor tog hun den idé, at bunden af ​​søjlen er endnu mere sensuel end balder og begyndte at skabe couture bukser lav talje. Tom Ford, rent sex i de fleste af hans mode kreationer, tog vågnet op og begyndte at designe sine stilfulde, lavt buede bukser.
Mange unge musik idoler denne tendens fortsatte indtil begyndelsen af ​​XXI århundrede jeans lav talje bukser blev den grundlæggende uniform fleste teenagere.

Ligesom alle modetrends tabte denne type bukser damp på internationale markeder, indtil i dag. Når pigerne i 2017-18 har genoprettet dem for deres mere alternative og moderne udseende. I dette tilfælde din fetish beklædning er en blanding af overdrivelser af 2000’erne med den mest ædru af selve gaden 90’erne stil denne måde, får de en sexet og elegant, men moderne look og tilpasses den nyeste mode .

Kombinationen af ​​disse bukser med de nuværende top afgrøder og Cowgirls skjorter lover mere i nuet for de fleste kvinder mulighed for at skabe udseende som varieret og passer til alle lejligheder. Og bedst af alt, i alle tilfælde, disse stilarter altid have en sexet og moderne touch, som gør enhver pige den mest stilfulde kvinde i verden og sensuel fornemmelse. At vælge mellem bukser med lav midje er intet mere eller mindre end en god injektion af sensualitet for hver kvinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *